Mainokset

Reseptit sanoilla ‘farmarin’

Farmarin uunipelti herkku resepti

Ainekset
3 kpl broilerin reisikoipia
4 kpl iso sipuli
1 pieni kanelin pala
1 kpl laakerinlehti
mustapippuria morttelissa rikottuna
2-6 korkilli. Rypsiöljyä paistamiseen
3-6 korkilli. uunipellin voiteluun
1-2 kpl kurpitsaa
1-2 kpl munakoisoa
2-3 kpl punaista papprikaa
suolaa
Ohjeet
Paloittele yksi koipi 2-3 palaan ja kaksi muuta koipea samalla lailla
keitä15-20min vedessä johon olet lisännyt 1kpl
sipulin,kanelin,laakerinlehden, mustapippurinja ja suolaa maun
mukaan.Kun olet keittänyt edellämainitun ajan nosta broilerin palat
kulhoon ja pane paistin pannuun rypsiöljyä kuumenna ja laita broilerin
palat pannulle ja paista kunnees palat hiukan kypsyvat ja saavat
kauniin värin kautaaltaan.Huom! Säilytä keitin liemi voi kypsentää
siinä riisin joka sopii mainiosti Farmarin uunipelli kanssa.anna
palojen levätä lämpimällä pannula.Sen jälkeen putsataan ja paloitelaan
krouveiksi palasiksi Kurpitsa, sipulit,munakoisot ja paprikat.kun olet
pässyt vaiheesen niin voitele uunipelli oliviöljyllä lado
broilerit,kurpitsat,sipuli,munakoisot ja paprikat sekaisin
uunipelille.Ripottele hiukan suolaa sinne sun tänne oliviöljyä.sen
jälkeen ota foliota ja laita uunipellile kansi 15 minutiksi uunin lämpö
250 astetta poista folio ja laita koko komeus uunin viellä 30
minuutiksi 200-225 astetta.Sen jalkeen pois uunista aseta lautaselle
keitettyä riisiä johon pyörität varovaisesti kraterin ja krateriin
asetat Farmarin uuni herkkua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit