Mainokset

Reseptit sanoilla ‘gluteeniton’

Gluteeniton porkkanasipulipiiras resepti

Ainekset
6-8 porkkanaa
2 sipulia
2 dl vettä
11 g kuivahiivaa
4 dl riisijauhoja
1-2 tl PanSuolaa
n. 4 rkl Keiju maidotonta juoksevaa margariina
Hieman valkopippuria
Ohjeet
Keitä porkkanat kypsiksi, kaada keitinvesi pois ja soseuta. Pilko
1sipuli pieniksi kuutioksi ja ruskista hetken aikaa paistinpannulla
keiju margariinilla. Sekoita sipulikuutiot porkkanasoseeseen. Mittaa
kulhoon vesi ja hiiva, sekoita ja lisää porkkanasipuli soossiin. Lisää
jauhot, suola ja valkopippuri. Kaada ja levitä taikina vuokaan jonka
päällä on leivinpaperi. Leikkaa leivinpaperin reunat. Leikkaa sipuli
renkaiksi ja paista n.5min keijussa. Laita renkaat piiraan päälle ja
paista uunissa 225asteessa n.25min.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Gluteeniton tomaattipiiras resepti

Ainekset
1 Kpl 390g Purkki valkosipulitomaattimurskaa
2 dl vettä
11 g kuivahiiva
Maun mukaan oliiveja
1 rkl oliiviöljyä
Maun mukaan Jalapenoja
n.2 tl suolaa
n.5 dl maissiryynejä (polenta)
Maun mukaan Oreganoa
Ohjeet
Sekoita kuivahiiva lämpimään veteen. Lisää öljy, suola ja
tomaattimurska. Lisää sen jälkeen pikku hiljaa sekoittaen maissiryynit.
Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle piirakkavualle. Leikkaa
leivinpaperin reunat. Laita piiraan päälle oliveja ja jalapenoja ja
paista uunin keskitasolla 225asteessa n.25min.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Luomukaskinaurislaatikko(maidoton ja gluteeniton) resepti

Ainekset
1 kg luomukaskinauriita (sodankylästä petri sinkkosen viljelemiä) saa
esim.
Ruohonjuuresta tai viljelijältä suoraan tilattuna
( ripaus valkopippuria)
1 l vettä
50 g vehnänalkioöljyä tai (haluamaasi rasvaa)
1 tl suolaa
siirappia maun mukaan
Ohjeet
* Kuori,huuhdo ja paloittele nauriit pieniksi.
* Kiehauta vesi kattilassa ja lisää nauriinpalat.
* Anna niiden kiehua miedolla kämmöllä tiiviin kannen alla pehmeiksi.
* Kaada keitinvesi pois ja survo nauriit soseiksi ja mausta suolalla,
siirapilla,vehnänalkioöljyllä tai haluamallasi rasvalla, voit
lisätä myös hiukan valkopippuria jos tahdot.
* Voitele tulekestävä vuoka ja kaada naurissose siihen.
* Hauduta naurislaatikkoa miedolla noin.100 asteen lämmöllä useita
tunteja noin 4-6 tuntia ja lopuksi voit kääntää uunin lämmön 175
asteeseen ja ruskistaa kauniin rusehtavaksi pinnasta.
* (Ps.Päälle voi sirotella myös hiukan korppujauhoja ja rasvaa ennen
ruskistamista)

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipuli

Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08 resepti ja ruokaohje

* 100 g juoksevaa marg
* 1 dl sokeria
* 100 g tummaa suklaata
* 1 dl rusinoita
* 1 dl maissijauhoja
* 1 dl perunajauhoja
* 4 rkl cacao-jauhetta
* 2 tl vaniljasokeria
* 1 tl leivinjauhetta
* 2 kpl kananmunia

Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08 12 Annosta

-Sulatetaan suklaa vesihauteessa ja lisätään rusinat, sekoitetaan
-Kuumennetaan marg. lisätään sokeri ja hämmennetään niin, että sokeri
sulaa, kaadetaan suklaa-rusina sekaan ja jätetään jäähtymään

Laitetaan uuni lämpiämään 200 asteeseen

-Sekoitetaan kuivat aineet keskenään

-Vaahdotetaan kananmuna, siivilöidään kuivat aineet ja sekoitetaan.
Lisätään myös rasva-suklaa -seos

Nostetaan muffinsivuoka uuniritilän päälle niin helpottaa uuniin
laittoa

-Nostellaan taikina vuokiin ja paistetaan 15-20 min

(älyttömästi jäin kaipaamaan valkosuklaa- tai vaniljakastiketta, ehkä
sitä teenkin)
* Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08
* Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08 Sulatetaan suklaa ja
lisätään siihen rusinat
* Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08 Rasvassa sulatetaan
sokeri

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohikala

Täytekakku (munaton, maidoton ja gluteeniton)

Resepti: Täytekakku (munaton, maidoton ja gluteeniton)

  • 200 g maidotonta margariinia esim. Sininen Keiju
  • 2 kypsää banaania
  • 3 dl sokeria
  • 3 dl perunajauhoja
  • 5 dl riisi- tai quinoajauhoa
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 2 dl omenamehua
  • kostutukseen:
  • 0,5 dl omenamehua
  • täyte:
  • 2 dl mansikkahilloa
  • koristeluun:
  • vaahtoutuvaa soijakermaa esim. Soyatoo! merkkistä.
  • samaa kermaa saa myös pursotinpullossa.
  • marjoja tai hedelmiä
    1. Vatkaa margariini, banaanit ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet
      keskenään ja sekoita ne taikinaan. Lisää lopuksi omenamehua. Jaa
      taikina kahteen samankokoiseen kakkuvuokaan, tai yhteen kakkuvuokaan ja
      paistat kaksi kerrosta erikseen. Paista175 asteisessa uunissa noin
    2. 5-40 min. Jäähdytä. Kostuta kakun molemmat puolet ja täytä kakku.
      Kuorruta soijakermalla ja koristele marjoilla tai hedelmillä. Vinkki:
      Jäätelökakun saat kun täytät kakun tofu- tai soijajäätelöllä ja nostat
      sen pakastimeen jähmettymään. Pidä kakku vuoassa kun kokoat sitä,
      jäätelö pysyy paremmin kakku palojen välissä. Ota kakku ajoissa
      pakastimesta ja koristele soijakermalla ja marjoilla vasta juuri ennen
      tarjoilua! Valmistusaika: 2 h Annos 671 Kcal

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    friteerattu_kana

    Gluteeniton sinihomejuusto-kasvispiirakka

    Resepti: Gluteeniton sinihomejuusto-kasvispiirakka

    Ainekset

    • 1 dl tummaa riisiä
    • 2 dl vettä
    • hyppysellinen suolaa
    • 2-3 dl kiinan-tai valkokaalia
    • 2 porkkanaa
    • 1 sipuli
    • 1-2 dl parsakaalia
    • öljyä, mustapippuria
    • 2 dl maitoa
    • 2 kananmunaa
    • 100 g sinihomejuustoa

    1. Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä.Jäähdytä.Suikaloi
      kaali,silppua sipuli ja parsakaali, raasta porkkana.Kiehauta kasvikset
      öljyssä ja mausta pippurilla. Sekoita munat ja maito ja lisää riisin
      joukkoon.Kaada seos voideltuun piirasvuokaan. Ripottele riisin päälle
      kasvikset ja homejuusto. Paista 200`c n.30min.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    englantilainen_aamiainen

    Gluteeniton aurinkoherkku laihduttajalle resepti ja ruokaohje

    * 2 dl (pakaste)mustikoita
    * 3 dl vaniljajogurttia
    * 1 dl kaurahiutaleita
    * 2-3 rkl auringonkukan siemeniä
    *
    *
    *
    *
    *
    Gluteeniton aurinkoherkku laihduttajalle 2 Annosta
    Sekoita kaikki ainekset keskenään, tarjoa kylmänä.
    Resepti: Gluteeniton aurinkoherkku laihduttajalle 2 annosta

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kalalautanen

    Gluteeniton kookos-marjapiiras

    Resepti: Gluteeniton kookos-marjapiiras

    Ainekset

    • 100 g margariinia
    • ½ dl sokeria
    • 1 kananmuna
    • 1 dl perunajauhoja
    • 1 dl ohrakasta
    • 1 tl leivinjauhetta
    • 4 dl marjoja(mustikoita,mansikoita tms)
    • 50 g margariinia
    • ½ dl sokeria
    • 1 rkl siirappia
    • 2 dl kookoshiutaleita
    • 1 tl vaniljasokeria

    1. Vaahdota sokeri ja margariini. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita
      keskenään kuivat aineet ja lisää vaahtoon. Levitä taikina voidellun
      piirasvuoan pohjalle. Ripotettele päälle marjat. Sulata kuorrutusta
      varten margariini ja sekoita joukkoon siirappi, kookos ja sokerit.
      Levitä kuorrutus marjojen päälle. Paista 200`c 20-25min

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kakku

    Fariinikinuskikääretorttu gluteeniton

    Resepti: Fariinikinuskikääretorttu gluteeniton

    Ainekset

    • 4 kananmunaa
    • 1½ dl sokeria
    • 1½ dl perunajauhoja
    • 2 dl punaherukkasurvosta
    • sokeria
    • 1 dl kuohukermaa
    • sokeria ja vaniljasokeria
    • 2 dl kuohukermaa
    • 2 dl fariinisokeria
    • 2 tl voita

    1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut
      leivinjauhe ja perunajauhot. Kaada taikina leivinpellille ja paista
    2. 00`c 10-12min. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille jäähtymään.
      Levitä sokeroitu marjasose levylle. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta
      sokereilla ja levitä marjasoseen päälle.Kääri levy rullalle ja laita
      kylmään maustumaan. Keitä kermaa ja fariinisokeria miedolla lämmöllä
      noin 10min. välillä sekoittaen. Lisää rasva ja jäähdytä haaleaksi.
      Kaada jäähtynyt kinuski kääretortun päälle. Koristele esim. marjoilla.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kanapasta

    Gluteeniton porkkanakakku

    Resepti: Gluteeniton porkkanakakku

    Ainekset

    • n.3 porkkanaa
    • 1 pss 100 g parapähkinä-aprikoosisekoitusta (esim. FairMary)
    • 5 dl gluteenitonta jauhoseosta
    • 2 dl raakaruokosokeria
    • 4 luomu kananmunaa
    • 2 tl leivinjauhetta
    • 2 rkl auringonkukkaöljyä
    • kuorrutus:
    • 100 g Reilun Kaupan tummaa suklaata (esim. FairMary 70%)
    • 100 g Reilun Kaupan maitosuklaata (esim. FairMary)
    • 200 g appelsiininmakuista tuorejuustoa
    • 2 dl tomusokeria
    • lisäksi:
    • kasvimargariinia vuoan voiteluun
    • gluteenitonta korppujauhoa
    • leipävuoka

    1. Kuumenna uuni uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota leipävuoka.
      Kuori ja raasta porkkanat. Tarvitset 4 dl raastetta. Hienonna
      parapähkinä-aprikoosisekoitus veitsellä. Vatkaa sokeri ja kananmunat
      vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat ainekset. Yhdistä kaikki aineet ja
      sekoita taikinaksi. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 1 tunti.
      Anna jäähtyä hetki ennen kuin tipautat kakun pois vuoasta. Valmista
      täyte. Sulata suklaat vesihauteessa. Anna suklaan jäähtyä hyvin. Vatkaa
      kaikki kuorrutusainekset keskenään. Leikkaa kakku vaakasuoraan kahtia
      ja levitä täytettä väliin ja kakun päälle. Valmistusaika: 1,5 h Annos
    2. 00 Kcal

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    lohi
    Mainokset
    Sivut