Mainokset

Reseptit sanoilla ‘gluteeniton’

Porkkanaleipä Gluteeniton Koneella resepti

Ainekset
2 1/2 dl vettä
1 dl hienoksi raastettua porkkanaa
2 rkl öljyä
1 rkl siirappia
n.1/2 tl suolaa
1-2 tl yrttisekoitus maustetta
4 dl vähäproteiinipitoista leipäjauhoseosta
1 dl tummaa gluteenitonta leipäjauhoseosta
2 tl kuivahiivaa
Ohjeet
Käytä ainesten sekoittamiseen eri kulhoa. Mittaa aineet kulhoon.
Sekoita aineet hyvin keskenään ja siirrä taikina leipäkoneen
paistovuokaan. (sekoittaja pitää olla paikoillaan).
Valitse mieluiten pikaohjelma ja käynnistä välittömästi.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipuli

Gluteeniton vuokaleipä resepti

Ainekset
8 dl vettä
2 pss kuivahiivaa
2 tl suolaa
3 rkl siirappia
3 kpl porkkanaa
8 dl Karkeaa jauhoseosta (gluteeniton)
8 dl gluteenitonta jauhoseosta
50 g sulatettua margariinia tai voita
ripaus seesaminsiemeniä
Ohjeet
Lietä hiiva kädenlämpöiseen (+42) veteen. Lisää suola ja siirappi,
kuori ja raasta porkkanat. Sekoita porkkanat veteen.
Lisää margariini. Lisää jauhot vähitellen.
Taikinasta tulee 2 leipää. Jaa taikina kahteen osaan ja laita vuokiin.
Anna taikinan kohota vuoassa noin 30 minuuttia. Laita leipien päälle
seesaminsiemeniä.
Uuni 200 asteeseen, anna leipien olla uunissa noin 35 minuuttia
(leivinuunissa 225 astetta ja 25-30 minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Gluteeniton porkkanasipulipiiras resepti

Ainekset
6-8 porkkanaa
2 sipulia
2 dl vettä
11 g kuivahiivaa
4 dl riisijauhoja
1-2 tl PanSuolaa
n. 4 rkl Keiju maidotonta juoksevaa margariina
Hieman valkopippuria
Ohjeet
Keitä porkkanat kypsiksi, kaada keitinvesi pois ja soseuta. Pilko
1sipuli pieniksi kuutioksi ja ruskista hetken aikaa paistinpannulla
keiju margariinilla. Sekoita sipulikuutiot porkkanasoseeseen. Mittaa
kulhoon vesi ja hiiva, sekoita ja lisää porkkanasipuli soossiin. Lisää
jauhot, suola ja valkopippuri. Kaada ja levitä taikina vuokaan jonka
päällä on leivinpaperi. Leikkaa leivinpaperin reunat. Leikkaa sipuli
renkaiksi ja paista n.5min keijussa. Laita renkaat piiraan päälle ja
paista uunissa 225asteessa n.25min.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08 resepti ja ruokaohje

* 100 g juoksevaa marg
* 1 dl sokeria
* 100 g tummaa suklaata
* 1 dl rusinoita
* 1 dl maissijauhoja
* 1 dl perunajauhoja
* 4 rkl cacao-jauhetta
* 2 tl vaniljasokeria
* 1 tl leivinjauhetta
* 2 kpl kananmunia

Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08 12 Annosta

-Sulatetaan suklaa vesihauteessa ja lisätään rusinat, sekoitetaan
-Kuumennetaan marg. lisätään sokeri ja hämmennetään niin, että sokeri
sulaa, kaadetaan suklaa-rusina sekaan ja jätetään jäähtymään

Laitetaan uuni lämpiämään 200 asteeseen

-Sekoitetaan kuivat aineet keskenään

-Vaahdotetaan kananmuna, siivilöidään kuivat aineet ja sekoitetaan.
Lisätään myös rasva-suklaa -seos

Nostetaan muffinsivuoka uuniritilän päälle niin helpottaa uuniin
laittoa

-Nostellaan taikina vuokiin ja paistetaan 15-20 min

(älyttömästi jäin kaipaamaan valkosuklaa- tai vaniljakastiketta, ehkä
sitä teenkin)
* Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08
* Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08 Sulatetaan suklaa ja
lisätään siihen rusinat
* Suklaa-rusinakakkuset (gluteeniton) 31.10.08 Rasvassa sulatetaan
sokeri

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vesimeloni

Täytekakku (munaton, maidoton ja gluteeniton)

Resepti: Täytekakku (munaton, maidoton ja gluteeniton)

  • 200 g maidotonta margariinia esim. Sininen Keiju
  • 2 kypsää banaania
  • 3 dl sokeria
  • 3 dl perunajauhoja
  • 5 dl riisi- tai quinoajauhoa
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 2 dl omenamehua
  • kostutukseen:
  • 0,5 dl omenamehua
  • täyte:
  • 2 dl mansikkahilloa
  • koristeluun:
  • vaahtoutuvaa soijakermaa esim. Soyatoo! merkkistä.
  • samaa kermaa saa myös pursotinpullossa.
  • marjoja tai hedelmiä
    1. Vatkaa margariini, banaanit ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet
      keskenään ja sekoita ne taikinaan. Lisää lopuksi omenamehua. Jaa
      taikina kahteen samankokoiseen kakkuvuokaan, tai yhteen kakkuvuokaan ja
      paistat kaksi kerrosta erikseen. Paista175 asteisessa uunissa noin
    2. 5-40 min. Jäähdytä. Kostuta kakun molemmat puolet ja täytä kakku.
      Kuorruta soijakermalla ja koristele marjoilla tai hedelmillä. Vinkki:
      Jäätelökakun saat kun täytät kakun tofu- tai soijajäätelöllä ja nostat
      sen pakastimeen jähmettymään. Pidä kakku vuoassa kun kokoat sitä,
      jäätelö pysyy paremmin kakku palojen välissä. Ota kakku ajoissa
      pakastimesta ja koristele soijakermalla ja marjoilla vasta juuri ennen
      tarjoilua! Valmistusaika: 2 h Annos 671 Kcal

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    grillibarbeque

    Gluteeniton herkkusienikastike

    Resepti: Gluteeniton herkkusienikastike

    Ainekset

    • 1 rasia tuoreita herkkusieniä
    • 2 dl vettä ja pikku muru lihaliemitiivastettä
    • 2 dl kermaa
    • mausteita mm suolaa, valkopippuria,jauh. paprikaa
    • Maizena, suuruste vaaleille kastikkeille

    1. Huuhtele herkkusienet kylmällä vedellä ja valuta siivilässä. Pilko
      herkkusienet ”siivuiksi” ja ruskista pannulla. Kuumenna vesi,jossa on
      pikku nokare lihaliemitiivistettä. Kun seos kiehuu, siirrä kasari pois
      levyn päältä ja suurusta Maizenan suurusteella. Lisää joukkoon kerma ja
      sekoita vatkaimella. laita kasari takaisin levylle , hieman lämpöä
      vähentämällä. Lisää joukkoon herkkusienet. Mausta mielesi mukaan mm
      valkopippurilla, suolalla, paprikajauheella. Ota levyltä virta pois ja
      anna hetken vielä olla levyllä, sekoita,ettei pala pohjaan.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    leikkele_lihat

    Gluteeniton mustikkapiirakka resepti ja ruokaohje

    * 200 g leivontamargariinia
    * 1- 2 dl sokeria
    * 2 kpl kananmunia
    * 6 dl gluteenittomia jauhoja
    * 2 tl leivinjauhetta
    * 1 tl vaniljasokeria
    * Täyte:
    * 6 dl mustikoita
    * 0.5 dl sokeria
    * 2 rkl perunajauhoja
    * 1 tl vaniljasokeria
    GLUTEENITON MUSTIKKAPIIRAKKA 9 Annosta
    Sekoita kuivat aineet keskenään,
    Nypi pehmyt margariini jauhoihin ja lisää kananmunat, sekoita
    tasaiseksi taikinaksi.
    Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ( 20x30sm).
    Sekoita täyteaineet keskenään. Riko mustikoita vähän.
    Levitä täyte taikinan päälle ja laita paistumaan 200c asteiseen uuniin
    puoleksi tunniksi.
    * GLUTEENITON MUSTIKKAPIIRAKKA
    * GLUTEENITON MUSTIKKAPIIRAKKA
    Resepti: Gluteeniton mustikkapiirakka 9 annosta

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

    Gluteeniton vuokaleipä

    Resepti: Gluteeniton vuokaleipä

    Ainekset

    • 1 dl vettä
    • 1 tl suolaa
    • 2 dl kermaviiliä
    • 15 g hiivaa
    • 1 dl maissijauhoja
    • ½ dl perunajauhoja
    • 3-4 dl tattarijauhoja
    • 2 rkl ruokaöljyä

    1. Voitele leipävuoka tai pyöreä kakkuvuoka öljyllä. Sekoita vesi,suola ja
      kermaviili ja lisää muut aineet. Sekoita käsivatkaimella, niin että
      taikinasta tulee tasaista ja kuohkeaa. Kaada vuokaan ja paista 200`c n.
    2. 0 min.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    paistetut_perunat_uunissa

    Gluteeniton pannukakkurulla

    Resepti: Gluteeniton pannukakkurulla

  • 3-4 dl gluteenittomia jauhoja
  • 6 dl maitoa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 kananmunaa
  • 50 g margariinia sulatettuna
  • 1 dl maitorahkaa
  • ½-1 rasia tuorejuustoa esim valkosipuli
  • 2 sipulia
  • 500 g jauhelihaa
  • suolaa ja jauhelihamaustetta
    1. Sekoita jauhot ja puolet maidosta.Vatkaa joukkoon munat, loppu maito,
      puristetutu valkosipulin kynnet ja sulatettu rasva. Paista pellillä
    2. 00`c noin 30 min. Ruskista täytettä varten jauheliha ja lisää sipuli.
      Lisää tuorejuusto ja anna hautua hetki. Lisää mausteet ja lopuksi
      maitorahka. Levitä täyte pannukakkulevylle ja kääri rullalle.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kana_perunat

    Punajuurikastike, gluteeniton (16.7.08) resepti ja ruokaohje

    * 3 dl vettä
    * 0,5 kasvisliemikuutiota
    * 4 raakaa, raastettua punajuurta
    * 2 dl ruokakermaa
    * 0,5 tl rakuunaa
    * rouhittua mustapippuria
    * 1 rkl maizenaa tai vaaleaa kastikesuurustetta
    *
    *
    Punajuurikastike, gluteeniton (16.7.08) 3 Annosta
    Keitä punajuuriraaste lihaliemellä maustetussa vedessä kypsäksi.
    Lisää ruokakerma ja mausteet. Suurusta tarvittaessa.
    Soseuta halutessasi.
    Resepti: Punajuurikastike, gluteeniton (16.7.08) 3 annosta

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kinkkumunapiiras
    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit