Mainokset

Reseptit sanoilla ‘juustoinen’

Juustoinen peltileipä resepti

Ainekset
5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 tl suolaa
2 tl sokeria
7 dl hiivaleipäjauhoja
3 dl grahamjauhoja
2 rkl öljyä
3 dl juustoraastetta
Ohjeet
Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva ja mausteet sekä jauhot. Alusta
kimmoisaksi ja lisää öljy. Kauli taikina uunipannun kokoiselle
leivinpaperille. Ripottele juustoraaste pinnalle ja kauli se kiinni
taikinaan. Kohota peitettynä. Paista leipää 225 asteessa noin 15min

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkele_lihat

Juustoinen savulohipasta resepti

Ainekset
200 g pastaa, makaronia…
180 g suikalejuureksia
1 punasipuli
10 cm pala kylmäsavulohta
1 dl juustoraastetta
n. 50 g (ruohosipuli) tuorejuustoa
öljyä
Ohjeet
Keitä pasta melkein kypsäksi. Suikaloi punasipuli ja kala ohueksi
tikuksi. Kuullota sipulia, juureksia ja savulohta sen verran että
kypsyvät. Lisää lopuksi tuorejuusto ja juustoraaste, pyöräytä ympäri
sen verran että juusto sulaa. Sekoita lopuksi pasta / makaronit
joukkoon.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paahtoleipa

juustoinen katkarapu piirakka resepti

Ainekset
150 g voita
2½ dl vehnäjauhoja
1 dl juusto raastetta
½ dl kylmää vettä
Täyte:
2 dl Kermaa
1 rkl vehnäjauh
2 kananmunaa
3 dl juusto raastetta
200 g katka rapuja
tilliä
½ tl sitruunapippuria
½ tl yrttisuolaa
Ohjeet
-nypi jauhot ja rasva[br]-sekoita loput aineen [br]paista 200 ast n.10
min [br]-sekoita täytteen aineet ja kaada pohjan [br]päälle ja paista
vielä n. 20 min.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Juustoinen teeleipä resepti

Ainekset
5 kpl kananmunaa
½ dl vehnälesettä
½ dl vettä
½ dl sulatettua voita
200 g juustoraastetta/ esim. olterman tai emmental
Ohjeet
Sekoita aineet sekaisin kulhossa. Kaada leivinpaperin päälle
uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin ½ tuntia, kunnes
leivänpinta on vaalean ruskeaa.
Ripottele kuuman leivän pinnalle juurstoraastetta. Leikkaa
pitsaleikkurilla tai veitsellä lämmin leipä paloiksi.
Tästä tulee noin 16 kpl. Juustoa tulee siis taikinan sisään ja myös
koristeeksi ja mauksi päällekin.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jouluruokapoyta

Juustoinen hedelmäruukku

Resepti: Juustoinen hedelmäruukku

Ainekset

  • 1 prk aprikooseja
  • 1 terttu viinirypäleitä viipaloituna
  • 1 tuore ananas pilkottuna
  • valkohomejuustoa esim brie
  • sinihomejuustoa esim aura
  • pipareita muruina

  1. Kootaan astiaan vuorotellen hedelmiä, juustoja ja piparimuruja.
    Aprikoosimehua kostukkeeksi jos jälkkäri tuntuu liian kuivalta.
    Koristeeksi pipari.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Juustoinen parsa-perunasalaatti, mausteinen makkara-papusalaatti ja

Resepti: Juustoinen parsa-perunasalaatti, mausteinen makkara-papusalaatti ja

Ainekset

  • Juustoinen parsa-perunasalaatti:
  • 8 kpl keitettyä vihreää parsaa
  • 16 puikulaperunaa
  • nippu erilaisia salaatinlehtiä
  • 1 kotijuusto murustettuna
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 0,5 dl valkoista balsamicoa
  • sormisuolaa
  • mustapippurirouhetta
  • Mausteinen makkara-papusalaatti:
  • 2 dl mustia säilykepapuja
  • 2 dl valkoisia säilykepapuja
  • 2 dl punaisia säilykepapuja
  • 4 mausteista kypsää makkaraa
  • 1 punasipuli
  • 1 dl hienonnettuja jalopenoja
  • koristeeksi ituja
  • kastike:
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 3 rkl viinietikkaa
  • nippu tuoretta persiljaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • pippurisekoitusta
  • Tuunatut munkit:
  • 1 pkt valmiita pakastemunkkeja
  • erivärisiä sokerikuorrutuksia
  • koristeeksi pähkinärouhetta tai hillottua sitruunaa

  1. Juustoinen parsa-perunasalaatti: Kuutioi perunat ja puolita keitetyt
    parsat. Sekoita parsojen joukkoon suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja
    tilkka balsamiviinietikkaa ja anna marinoitua hetki. Sekoita
    salaatinlehdet tarjoiluvadille ja nostele päälle marinoituneet parsat
    ja perunat. Ripottele päälle kotijuustomuruja ja loput kastikkeesta.
    Mausteinen makkara-papusalaatti: Sekoita astiassa pavut, hienonnettu
    sipuli ja jalopenot. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada papujen
    joukkoon, sekoita hyvin. Leikkaa makkara viipaleiksi ja nostele
    salaatin päälle. Koristele iduilla. Tuunatut munkit: Paista munkit
    pakkauksen ohjeen mukaan ja kuorruta ne haluamallasi tavalla. Reseptit:
    Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

Juustoinen hauki file

Resepti: Juustoinen hauki file

Ainekset

  • 0.5 kg Hauki(fileoitu)
  • 1 pss Juustosnacksuja
  • 2 kpl kananmunaa

  1. Murskaa juustonaksut. Kasta Hauki kananmunaan ja pyörittele juustonaksu
    murskassa. Paista öljyssä molemmilta puolilta.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kurpitsa

Juustoinen borssikeitto ja pikalaskiaispullat

Resepti: Juustoinen borssikeitto ja pikalaskiaispullat

Ainekset

  • Juustoinen borssikeitto:
  • 4 punajuurta
  • neljännes valkokaalia
  • 2 pientä sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 l vettä tai kasvislientä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 4 laakerinlehteä
  • 1 tl rakuunaa
  • 1-2 rkl hunajaa
  • suolaa
  • kokonaisia pippureita
  • 100 g valkosipulituorejuustoa
  • Pikaiset laskiaispullat:
  • 4 valmista pikkupullaa tai voipullaa
  • 250 g maitorahkaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl lemon curd – sitruunatahnaa

  1. Juustoinen borssikeitto: Kuori punajuuret, sipulit sekä porkkanat ja
    suikaloi ne. Suikaloi myös kaali. Kuullota suikaleita isossa kattilassa
    voin kera kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää neste sekä kaikki mausteet
    ja anna kiehua miedolla lämmöllä 25-35 minuuttia. Lisää joukkoon
    valkosipulituorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Koriste valmis keitto
    tuoreilla yrteillä ja lusikoi smetana päälle. Pikalaskiaispullat:
    Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahkan joukkoon sokeri. Yhdistä
    kermavaahto rahkaan. Halkaise pullat. Levitä pullien väliin lemon
    curdia ja lusikoi päälle rahka-kermavaahtoa. Nosta hattu pullan päälle
    ja nautiskele! Reseptit: Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Juustoinen kalakeitto

Resepti: Juustoinen kalakeitto

Ainekset

  • 3 l vettä
  • 1 kpl kirjolohi
  • 8-10 kpl perunoita
  • 1 prk tillipippurituorejuustoa
  • 1 pkt Koskenlaskija-juustoa
  • 1 kpl tuoretta tilliä

  1. Perkaa ja fileoi kirjolohi. Keitä perkeistä (huom. kidukset pois)
    kalaliemi. Kuori ja kuutioi perunat. Siivilöi kalaliemi ja laita
    perunat kiehumaan liemeen. Kun perunat ovat melkein kypsiä lisää
    kuutioidut kalapalat ja tillipippurituorejuusto sekä kuutioitu
    Koskenlaskija-juusto. Kun juusto on sulanut, tarkista suola. Kun kalat
    on kypsiä lisää pinnalle tuoretta tillisilppua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

piirakka

Juustoinen lihamureke ja juuresmuusi

Resepti: Juustoinen lihamureke ja juuresmuusi

Ainekset

  • Juustoinen lihamureke:
  • 600 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 pss sipulikeittoaineksia
  • 100 g aurajuustoa
  • 1 tl suolaa
  • maustepippuria
  • Juuresmuusi:
  • 2 rosamunda perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • tilkka keitinlientä

  1. Juustoinen lihamureke: Sekoita keskenään kermaviili ja
    sipulikeittoainekset, anna turvota hetki. Sekoita jauhelihan joukkoon
    kananmuna ja mausteet. Yhdistä seokset, lisää suola ja maustepippuri ja
    sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina työlaudalle levyksi ja
    ripottele aurajuusto pinnalle. Kääri rullalle ja nosta rulla öljyttyyn
    ja korppujauhotettuun murekevuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa n.
  2. 0 minuuttia. Juuresmuusi: Keitä juurekset reiluina paloina kypsiksi
    kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinliemi talteen ja
    survo juurekset muusiksi perunasurvimella. Lisää tarvittaessa
    keitinlientä. Mausta valkopippurilla ja persiljasilpulla. Sekoita ja
    tarjoile lihamurekkeen kera. Reseptit: Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paahtoleipa
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit