Mainokset

Reseptit sanoilla ‘juustoinen’

Juustoinen savulohipasta resepti

Ainekset
200 g pastaa, makaronia…
180 g suikalejuureksia
1 punasipuli
10 cm pala kylmäsavulohta
1 dl juustoraastetta
n. 50 g (ruohosipuli) tuorejuustoa
öljyä
Ohjeet
Keitä pasta melkein kypsäksi. Suikaloi punasipuli ja kala ohueksi
tikuksi. Kuullota sipulia, juureksia ja savulohta sen verran että
kypsyvät. Lisää lopuksi tuorejuusto ja juustoraaste, pyöräytä ympäri
sen verran että juusto sulaa. Sekoita lopuksi pasta / makaronit
joukkoon.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

juustoinen katkarapu piirakka resepti

Ainekset
150 g voita
2½ dl vehnäjauhoja
1 dl juusto raastetta
½ dl kylmää vettä
Täyte:
2 dl Kermaa
1 rkl vehnäjauh
2 kananmunaa
3 dl juusto raastetta
200 g katka rapuja
tilliä
½ tl sitruunapippuria
½ tl yrttisuolaa
Ohjeet
-nypi jauhot ja rasva[br]-sekoita loput aineen [br]paista 200 ast n.10
min [br]-sekoita täytteen aineet ja kaada pohjan [br]päälle ja paista
vielä n. 20 min.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananaskana

Juustoinen teeleipä resepti

Ainekset
5 kpl kananmunaa
½ dl vehnälesettä
½ dl vettä
½ dl sulatettua voita
200 g juustoraastetta/ esim. olterman tai emmental
Ohjeet
Sekoita aineet sekaisin kulhossa. Kaada leivinpaperin päälle
uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin ½ tuntia, kunnes
leivänpinta on vaalean ruskeaa.
Ripottele kuuman leivän pinnalle juurstoraastetta. Leikkaa
pitsaleikkurilla tai veitsellä lämmin leipä paloiksi.
Tästä tulee noin 16 kpl. Juustoa tulee siis taikinan sisään ja myös
koristeeksi ja mauksi päällekin.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Nopea itämainen juustoinen kanakastike ja nuudelit resepti

Ainekset
400 g hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 tl paprikamaustetta
1 rkl kanafondia
1 tl mustapippuria
1 tl kanelia
2 dl valio ruokakerma 3juustoa
2,5 dl creme bonjour cuisine, valkosipuli ja yrtit
3 pussia mama kana nuudelia
Ohjeet
Kastike
Paista öljyssä hunajamarinoidut kanat kypsiksi ja lisää mausteet
paprikamaustetta,mustapippuria, kanafondia ja lopuksi hieman kanelia ja
sekoita. Anna seoksen maustua hetken. Lisää valion ruokakerma 3juustoa
kanan joukkoon ja Creme Bonjouria makusi mukaan. Vähennä lämpöä ja anna
miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen kiehua vielä noin 5min.
Nuudelit
Laita pussien ohjeiden mukaan vettä kattilaan kun vesi kiehuu voit oman
maun mukaan lisää pussin mausteet kattilaan anna kiehua vielä hetki ja
lisää nuudelit. Anna nuudeleiden kypsyä noin 10 min (riippuen kuinka
pehmeää haluaa) ja lopuksi valuta vedet pois.Tarjoile nuudelit
kanakastikkeen kanssa erikseen tai yhdessä.
Maistuu myös kokoperheelle.
Kastikkeesta saa eri versioita lisäämällä, kasviksia, sieniä,
tomaattipyrettä yms. Voit myös kana sijasta käyttää jauhelihaa tai liha
suikaleita.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vesimeloni

Juustoinen hedelmäruukku

Resepti: Juustoinen hedelmäruukku

Ainekset

  • 1 prk aprikooseja
  • 1 terttu viinirypäleitä viipaloituna
  • 1 tuore ananas pilkottuna
  • valkohomejuustoa esim brie
  • sinihomejuustoa esim aura
  • pipareita muruina

  1. Kootaan astiaan vuorotellen hedelmiä, juustoja ja piparimuruja.
    Aprikoosimehua kostukkeeksi jos jälkkäri tuntuu liian kuivalta.
    Koristeeksi pipari.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Juustoinen parsa-perunasalaatti, mausteinen makkara-papusalaatti ja

Resepti: Juustoinen parsa-perunasalaatti, mausteinen makkara-papusalaatti ja

Ainekset

  • Juustoinen parsa-perunasalaatti:
  • 8 kpl keitettyä vihreää parsaa
  • 16 puikulaperunaa
  • nippu erilaisia salaatinlehtiä
  • 1 kotijuusto murustettuna
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 0,5 dl valkoista balsamicoa
  • sormisuolaa
  • mustapippurirouhetta
  • Mausteinen makkara-papusalaatti:
  • 2 dl mustia säilykepapuja
  • 2 dl valkoisia säilykepapuja
  • 2 dl punaisia säilykepapuja
  • 4 mausteista kypsää makkaraa
  • 1 punasipuli
  • 1 dl hienonnettuja jalopenoja
  • koristeeksi ituja
  • kastike:
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 3 rkl viinietikkaa
  • nippu tuoretta persiljaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • pippurisekoitusta
  • Tuunatut munkit:
  • 1 pkt valmiita pakastemunkkeja
  • erivärisiä sokerikuorrutuksia
  • koristeeksi pähkinärouhetta tai hillottua sitruunaa

  1. Juustoinen parsa-perunasalaatti: Kuutioi perunat ja puolita keitetyt
    parsat. Sekoita parsojen joukkoon suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja
    tilkka balsamiviinietikkaa ja anna marinoitua hetki. Sekoita
    salaatinlehdet tarjoiluvadille ja nostele päälle marinoituneet parsat
    ja perunat. Ripottele päälle kotijuustomuruja ja loput kastikkeesta.
    Mausteinen makkara-papusalaatti: Sekoita astiassa pavut, hienonnettu
    sipuli ja jalopenot. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada papujen
    joukkoon, sekoita hyvin. Leikkaa makkara viipaleiksi ja nostele
    salaatin päälle. Koristele iduilla. Tuunatut munkit: Paista munkit
    pakkauksen ohjeen mukaan ja kuorruta ne haluamallasi tavalla. Reseptit:
    Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Juustoinen kananuudeli

Resepti: Juustoinen kananuudeli

  • 300 g maustamatonta kanasuikaleita
  • 100 g yrttisulatejuustoa
  • 50 g paprikasulatejuustoa
  • nuudelia
  • 1 prk ananasrenkaita
    1. Lämmitä ananasrenkaat paistinpannulla ja laita ne rasiaan, jossa ne
      pysyvät lämpiminä. Paista kanasuikaleet pannulla ja suikaleiden
      kypsyttyä lisää niiden joukkoon yrttisulatejuusto. Anna juuston sulaa
      paistetulle kanalle kastikkeeksi. Keitä nuudelit ohjeiden mukaan,
      siivilöi keitinvesi pois, kaada nuudelit taikaisin keittokattilaan ja
      lisää sinne paprikasulatejuusto. Sulata juusto nuudeleihin
      jälkilämmöllä. Annostele nuudelit lautaselle, asettele ananasrengas
      vierelle ja kaada kanakastiketta nuudeleiden päälle.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    friteerattu_kana

    Juustoinen bataattilaatikko resepti ja ruokaohje

    * n. 1 kg bataatteja
    * 400 g broilerin jauhelihaa
    * 1 tl santa maria kalamaustetta (sopii myös broilerille, vaikka
    onkin kalamauste)
    * 1 purjosipuli
    * 200 g juustoraastetta (laktoositon)
    * 200 g raejuustoa (laktoositon)
    * 6-8 dl ruokakermaa (laktoositon)
    * 1 tl suolaa
    * 1 tl pippuriseosta
    * 1 suolakurkku
    * voita paistamiseen
    Juustoinen Bataattilaatikko 8 Annosta
    Kuori ja siivuta purjosipuli ja bataatit. Paista purjosipuli voissa
    pannulla pehmeäksi. Siivuta suolakurkku.
    Paista broilerin jauheliha myös pannulla ja lisää paiston alussa
    kalamauste. Kun jauheliha on paistettu, siirrä se kulhoon.
    Laita voideltuun uunivuokaan kerroksittain bataatteja, jauhelihaa,
    purjosipulia, suolakurkkusiivuja, raejuustoa ja juustoraastetta. Aloita
    ja lopeta kokoaminen bataattisiivuihin.
    Laita kaikki mausteet kerman (6dl) joukkoon. Kaada kerma
    uunivuokaan.Jos tuntuu, että kermaa on liian vähän, lisää 2dl vielä
    päälle. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.
    Paista uunissa 200 asteessa n. 1½-2 tuntia, kunnes bataatit ovat täysin
    kypsiä ja pinta saanut väriä. Jos tuntuu, että pinta tummuu liikaa,
    laita paiston puolivälissä folio uunivuoan päälle.
    Resepti: Juustoinen bataattilaatikko 8 annosta

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    limonadi

    Juustoinen lohikeitto

    Resepti: Juustoinen lohikeitto

    Ainekset

    • 12 kpl perunoita
    • 3 kpl porkkanoita
    • 100 g lohta
    • 75 g sulatejuustoa
    • 1 sipuli
    • 2 tl suolaa
    • mausteet maun mukaan, loraus kermaa
    • n. 1 l vettä

    1. Kuori perunat, porkkanat ja sipuli, paloittele ne pieniksi kattilaan.
      Lisää muutama kokonainen mustapippuri ja pari laakerinlehteä. Kaada
      kattilaan vettä n. 1 litra. Keitä melkein kypsäksi, kuori vaahto pois
      pinnalta. Paloittele lohi ja lisää keittoon yhtä aikaa sulatejuuston
      kanssa. Voit lorauttaa joukkoon puoli desiä kermaa. Mausta lopuksi
      suolalla. Ennen tarjoilua ripottele päälle tilliä. Nauti paahdettujen
      ruisleipäviipaleiden ja kylmän valkoviinin kera.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    friteerattu_kana

    Juustoinen lihamakaronilaatikko resepti ja ruokaohje

    * 5 dl makaronia
    * 400 g jauhelihaa
    * 2 dl juustoa raasteena
    * 1 iso Sipuli
    * 1-2 valkosipulinkynttä
    * suolaa
    * paprikajauhetta
    * mustapippuria jauheena
    * (jauhelihamaustetta)
    * 3 kananmunaa
    * 7 dl maitoa (kevytmaito)
    * korppujauhoja sekä voita
    Juustoinen lihamakaronilaatikko 4 Annosta
    Laita makaronivesi kiehumaan. Lisää makaronit ja keitä melkein
    kypsiksi. Samalla voit pilkkoa sipulin ja kuullottaa sen sekä
    valkosipulinkynnet paistinpannussa. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
    Mausta oman maun mukaan suolalla, paprikajauheella, mustapippurilla ja
    (jauhelihamausteella). Tähän sopii myös erilaiset yrttimausteet.
    Voitele vuoka ja korppujauhota. Sekoita vuoassa makaroni, jauheliha
    sekä juusto keskenään. Sekoita kananmunat sekä maito keskenään (voit
    laittaa myös ripauksen mustapippuria tähän) ja kaada vuokaan.
    Halutessasi voit vielä laittaa päälle korppujauhoja sekä voinokareita.
    Paista uunin alatasossa 200 asteessa n. 1 tunti. (Laktoosittoman
    vaihtoehdon saat käyttämällä maidon sijasta lihalientä.)
    * Juustoinen lihamakaronilaatikko
    Resepti: Juustoinen lihamakaronilaatikko 4 annosta

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kaali
    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit