Mainokset

Reseptit sanoilla ‘juustoinen’

Juustoinen teeleipä resepti

Ainekset
5 kpl kananmunaa
½ dl vehnälesettä
½ dl vettä
½ dl sulatettua voita
200 g juustoraastetta/ esim. olterman tai emmental
Ohjeet
Sekoita aineet sekaisin kulhossa. Kaada leivinpaperin päälle
uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin ½ tuntia, kunnes
leivänpinta on vaalean ruskeaa.
Ripottele kuuman leivän pinnalle juurstoraastetta. Leikkaa
pitsaleikkurilla tai veitsellä lämmin leipä paloiksi.
Tästä tulee noin 16 kpl. Juustoa tulee siis taikinan sisään ja myös
koristeeksi ja mauksi päällekin.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaatti

Nopea itämainen juustoinen kanakastike ja nuudelit resepti

Ainekset
400 g hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 tl paprikamaustetta
1 rkl kanafondia
1 tl mustapippuria
1 tl kanelia
2 dl valio ruokakerma 3juustoa
2,5 dl creme bonjour cuisine, valkosipuli ja yrtit
3 pussia mama kana nuudelia
Ohjeet
Kastike
Paista öljyssä hunajamarinoidut kanat kypsiksi ja lisää mausteet
paprikamaustetta,mustapippuria, kanafondia ja lopuksi hieman kanelia ja
sekoita. Anna seoksen maustua hetken. Lisää valion ruokakerma 3juustoa
kanan joukkoon ja Creme Bonjouria makusi mukaan. Vähennä lämpöä ja anna
miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen kiehua vielä noin 5min.
Nuudelit
Laita pussien ohjeiden mukaan vettä kattilaan kun vesi kiehuu voit oman
maun mukaan lisää pussin mausteet kattilaan anna kiehua vielä hetki ja
lisää nuudelit. Anna nuudeleiden kypsyä noin 10 min (riippuen kuinka
pehmeää haluaa) ja lopuksi valuta vedet pois.Tarjoile nuudelit
kanakastikkeen kanssa erikseen tai yhdessä.
Maistuu myös kokoperheelle.
Kastikkeesta saa eri versioita lisäämällä, kasviksia, sieniä,
tomaattipyrettä yms. Voit myös kana sijasta käyttää jauhelihaa tai liha
suikaleita.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Juustoinen savukalakeitto resepti

Ainekset
2 porkkanaa
100 g juuriselleriä
100 g Palsternakkaa
1/2 lanttua
Sipuli
20 g voita
3 rkl kalafondia tai 1 kalaliemikuutio
1 tl kokonaisia mustapippureita, laakerinlehti
1 l vettä
100 g tuorejuustoa
300 g perattua lämminsavukalaa (lohta)
tuoretta tilliä tai ruohosipulia
suolaa , valkopippuria
Ohjeet
Kuori ja paloittele kasvikset. Sulata rasva kattilassa ja kypsennä
kasviksia 5min. Lisää fondi, pippurit, laakerinlehti ja vesi. Keitä
kypsäksi. Sekoita loppuvaiheessa tuorejuusto liemen joukkoon . Anna
sulaa kunnolla. Lisää paloiteltu savukala ja tuoresilppu. Kuumenna
kiehuvaksi. Tarjoa vaikka yrttileivän kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

piirakka

Juustoinen makaronilaatikko resepti

Ainekset
1 kpl Sipuli
400 g jauhelihaa
0,5 pss makaronia
ripaus suolaa
2 tl grillausmaustetta
4 dl rasvatonta maitoa
3 kpl munaa
0,5 pss juustoraastetta (esim. mozzarella)
Ohjeet
Silppua sipuli pieneksi ja paista jauhelihan kanssa pannulla kypsäksi.
Mausta grillausmausteella. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä
puolikypsiksi. Valuta vesi pois ja yhdistä makaronit ja jauhelihaseos
sekoittaen. Voitele uunivuoka ja kaada seos siihen.
Sekoita munamaito, lisää halutessasi siihen myös vähän suolaa. Kääntele
osa juustoraasteesta jauhelihamakaroniseokseen jo tässä vaiheessa.
Kaada munamaito päälle. Pistele joka puolelta niin, että neste valuu
joka paikkaan. Levitä loput juustoraasteet päälle.
Paista uunissa 175-200-astetta noin 45 min kunnes seos on hyytynyt ja
pinta saanut vähän väriä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Juustoinen hedelmäruukku

Resepti: Juustoinen hedelmäruukku

Ainekset

  • 1 prk aprikooseja
  • 1 terttu viinirypäleitä viipaloituna
  • 1 tuore ananas pilkottuna
  • valkohomejuustoa esim brie
  • sinihomejuustoa esim aura
  • pipareita muruina

  1. Kootaan astiaan vuorotellen hedelmiä, juustoja ja piparimuruja.
    Aprikoosimehua kostukkeeksi jos jälkkäri tuntuu liian kuivalta.
    Koristeeksi pipari.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kana_perunat

Juustoinen parsa-perunasalaatti, mausteinen makkara-papusalaatti ja

Resepti: Juustoinen parsa-perunasalaatti, mausteinen makkara-papusalaatti ja

Ainekset

  • Juustoinen parsa-perunasalaatti:
  • 8 kpl keitettyä vihreää parsaa
  • 16 puikulaperunaa
  • nippu erilaisia salaatinlehtiä
  • 1 kotijuusto murustettuna
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 0,5 dl valkoista balsamicoa
  • sormisuolaa
  • mustapippurirouhetta
  • Mausteinen makkara-papusalaatti:
  • 2 dl mustia säilykepapuja
  • 2 dl valkoisia säilykepapuja
  • 2 dl punaisia säilykepapuja
  • 4 mausteista kypsää makkaraa
  • 1 punasipuli
  • 1 dl hienonnettuja jalopenoja
  • koristeeksi ituja
  • kastike:
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 3 rkl viinietikkaa
  • nippu tuoretta persiljaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • pippurisekoitusta
  • Tuunatut munkit:
  • 1 pkt valmiita pakastemunkkeja
  • erivärisiä sokerikuorrutuksia
  • koristeeksi pähkinärouhetta tai hillottua sitruunaa

  1. Juustoinen parsa-perunasalaatti: Kuutioi perunat ja puolita keitetyt
    parsat. Sekoita parsojen joukkoon suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja
    tilkka balsamiviinietikkaa ja anna marinoitua hetki. Sekoita
    salaatinlehdet tarjoiluvadille ja nostele päälle marinoituneet parsat
    ja perunat. Ripottele päälle kotijuustomuruja ja loput kastikkeesta.
    Mausteinen makkara-papusalaatti: Sekoita astiassa pavut, hienonnettu
    sipuli ja jalopenot. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada papujen
    joukkoon, sekoita hyvin. Leikkaa makkara viipaleiksi ja nostele
    salaatin päälle. Koristele iduilla. Tuunatut munkit: Paista munkit
    pakkauksen ohjeen mukaan ja kuorruta ne haluamallasi tavalla. Reseptit:
    Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviskeitto

Juustoinen oliivisalaatti resepti ja ruokaohje

* 1/2 jäävuorisalaatti
* 1 Sipuli
* 1/2 kurkku
* mustia oliiveja
* 1/2 prk fetajuustokuutioita
* murennettua aurajuustoa
* pieni loraus oliiviöljyä
* mustapippuria
Juustoinen oliivisalaatti 4 Annosta
Pienennä salaatti, sipuli ja kurkku ja laita ne kulhoon. Lisää loput
ainekset ja sekoittele kevyesti.
* Juustoinen oliivisalaatti
Resepti: Juustoinen oliivisalaatti 4 annosta

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Juustoinen kalasoppa

Resepti: Juustoinen kalasoppa

Ainekset

  • 7-9 kpl iso perunata
  • 1 1/2 ps keittojuureksia
  • 1 sipuli
  • 1 1/2 kalaliemikuutiota
  • 3 rkl sitruuna mehua
  • 500g kirjolota tai haukea, kuhaa
  • 1pkt voimakas koskenlaskiasulatejuusto
  • mausteet: suolaa ripas musta ja valkopip.
  • tilliä

  1. Pese potut ja kuori. Paloittele kuutioksi samoin sipuli kuin perunat.
    Laita kattilaan ja lisää vettä jotta perunet peittyvät kunnolla.
    Kattila melkein täyteen vettä mutta muista muut ainekset. Kun perunat
    alkavat kiehua lisää keittojuurekset, liemikuutiot.Kala kuutioksi ja
    koskenlaskia nypi käsin pieniksi paloiksi.Kun perunat ja kasvikset
    alkavat pehmentyä lisää kala ja2 min. päästä sulatejuusto. Anna kiehua
    hiljakseen sitten pistä mausteet ja anna muhia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Juustoinen kasviskeitto

Resepti: Juustoinen kasviskeitto

Ainekset

  • 300 g perunaa
  • 150 g lanttua
  • 300 g porkkanaa
  • 100 g purjosipulia
  • 150 g aurajuustoa
  • 2 dl ruokacremeä

  1. Kiitokset tästä reseptistä Sannalle! Kuori ja paloittele kasvikset.
    Keitä kasvikset suolalla maustetussa vedessä. Soseuta kasvikset jä
    lisää juusto sekä creme. Lopuksi mausta valkopippurilla, persiljalla
    sekä rakuunalla. Tarjoile patongin sekä hyvän valkoviinin kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee

Juustoinen omenarisotto

Resepti: Juustoinen omenarisotto

Ainekset

  • 350 g arborio riisiä
  • 1-2 kpl salottisipulia
  • 3 kpl omenaa (granny smith)
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä (Villa Antinori)
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 l kasvislientä
  • 100 g sulatejuustoa (esim.koskenlaskija)

  1. Kiitokset tästä reseptistä Irmalle! 1. Kuori omenat, poista kodat ja
    leikkaa ohuiksi viipaleiksi. 2. Sekoita valkoviiniin pari
    ruokalusikallista öljyä ja keitä omenalohkoja siinä miedolla lämmöllä
    n. 5 min. Ei saa muhentua. 3. Kuori ja hienonna sipulit, kuullota
    öljyssä ja lisää riisi ja paista 2-3 minuuttia kunnes riisi on saanut
    kiiltoa. 4. Lisää kattilaan kasvislientä sitä mukaa kun se imeytyy
    riisiin. 5. Kun riisi on kypsää n. 20-25 min. kuluttua lisää omenat ja
    sulatejuusto pieninä paloina. Sekoita ainekset keskenään, anna maustua
    n. 5 min.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviskeitto
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit