Mainokset

Reseptit sanoilla ‘kasvispedillä’

Haukifileetä kasvispedillä ja varhaiskaalisalaatti

Resepti: Haukifileetä kasvispedillä ja varhaiskaalisalaatti

Ainekset

  • Haukifileetä ja kasviksia paistopussissa
  • 1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 500 g pakaste peruna-sipulisuikaleita
  • 2 dl karkeaa porkkanaraastetta
  • 0,5 tl currya
  • 1 tl kotimaista hunajaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 400 g haukifileetä
  • 2 dl ruohosipuli- tai tillisilppua
  • Varhaiskaalisalaatti
  • 4 dl kaalisuikaleita
  • 2 dl hapankaalia
  • 1-2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • persiljaa

  1. Haukifileetä ja kasviksia paistopussissa Ota pakastevihannekset huoneen
    lämpöön sulamaan pariksi tunniksi. Mausta kasvikset, currylla, suolalla
    ja hunajalla. Levitä kasvikset paistopussiin. Mausta haukifilee
    suolalla ja pippurilla. Pane kalafilee kasvisten päälle. Anna ruoan
    kypsyä 150-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kun perunat ovat
    pehmeitä, on ruoka kypsää. Poista hauen fileestä ruodot, siirtämällä
    selkäfileestä ja vatsapuolen fileen loppuosasta puolet lihasta syrjään.
    Nypi esille tulevat ruodot pois. Selkäfileessä niitä on yli 50 kpl ja
    vatsafileessä 12 kpl. Tarjoa kalan kanssa yrttisilppua ja
    varhaiskaalisalaattia. Varhaiskaalisalaatti Sekoita kaalisuikaleet.
    Valele salaatille rypsiöljyä ja ripottele persiljan lehtiä salaatin
    pinnalle. Reseptit: Jaakko Kolmonen

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vesimeloni

24.1.2002 täytetyt broilerinkoivet kasvispedillä

Resepti: 24.1.2002 täytetyt broilerinkoivet kasvispedillä

Ainekset

  • 4 kpl broilerinkoipia
  • 1 kpl keltasipuli
  • ruohosipulia
  • 2-3 kpl valkosipulin kynsiä
  • erilaisia tuoreita yrttejä
  • 1-2 rkl dijon-sinappia
  • 2-3 kpl salottisipulia
  • 1-2 kpl punasipulia
  • 1-2 kpl bataatteja
  • 1 fenkoli
  • hakattua persiljaa
  • 1-2 kpl tomaatteja
  • suolaa
  • pippuria
  • 1-2 dl valkoviiniä

  1. Silppua keltasipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota hetki, lisää
    ruohosipuli sekä sinappi ja yrtit. Poista broilerinkoivista putkiluut
    rikkomatta taskuja. Täytä sinappi-sipuliseoksella. Paloittele sipulit,
    bataatti ja fenkoli. Ruskista kevyesti pannulla tai kattilassa, mausta
    suolalla, mustapippurilla ja hakatulla persiljalla. Laita kasvikset
    isoon uunivuokaan. Lado päällimmäiseksi tomaattiviipaleita. Ruskista
    täytetyt broilerinkoivet kevyesti pannulla ja asettele uunivuokaan
    kasvispedin päälle. Kypsennä uunissä 200 C, 30-40 minuuttia. Lisää
    valkoviiniä noin puolen tunnin päästä. Klassinen ruskistettu voi
    vaaleille linnuille: Ruskista voita kattilassa, lisää joukkoon hakattua
    persiljaa sekä sitruunan mehua. Valele kypsät broilerinkoivet voilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit