Mainokset

Reseptit sanoilla ‘kermainen’

Kermainen sitruuna lohi

Resepti: Kermainen sitruuna lohi

Ainekset

  • 1 kpl 1/2 Kilon lohifile
  • 1 kpl Sitruuna,
  • 2 dl Kuohukermaa, Tilliä, kalamaustetta,suolaa

  1. Ota file ja laita pieneen matala reunaseen kalavuokaan. Sitten
    mausteet. Kalamaustetta kolme hyppysellistä ei isoja, suolaa vähän ja
    lopuksi tilliä sillen että pintaan tulee väriä, ja kolme kpl:sitruuna
    viipaletta niin että keskus otetaan kuoresta irti ja ne siihen päälle
    riviin sopivasti, ja lopuksi kerma kaadetaan vuokaan niin että file
    melkein peittyy kermaan. Uuni 175:Astetta. kypsytetään noin 20-25
    minuuttia. Mutta tarkkailkaa kalaa koko ajan. Ps:kokeilkaa ja
    nauttikaa!.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Kermainen herkkusienikeitto

Resepti: Kermainen herkkusienikeitto

Ainekset

  • 2 dl kermaa
  • 1 salottisipuli
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • valkopippuria
  • ripaus cayennepippuria
  • maldon suolaa
  • 1 rasia tuoreita herkkusieniä

  1. Naksauttele sienien hatuista jalat irti. Puolita jalat ja keitä
    kiehuvassa vedessä (1 litra) noin 20 minuuttia. Siivilöi liemi ja
    puserra kaikki liemi talteen. Kuullota silputtu sipuli voissa, lisää
    viipaloidut sienihatut ja kuullota vielä hetki. Ripottele sienten
    päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää sieniliemi. Anna kiehua miedolla
    lämmöllä välillä sekoittaen, kunnes jauhot ovat kypsyneet. Lisää kerma
    ja anna kiehahtaa. Mausta ja tarjoile paahdetun leivän kanssa.
    Koristele persiljalla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Kermainen calvados-omenatorttu

Resepti: Kermainen calvados-omenatorttu

Ainekset

  • VANILJAKREEMI:
  • 3 dl maitoa
  • 10 g voita
  • n. 1 dl sokeria
  • 3 munankeltuaista
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 cl calvadosta
  • 1 halkaistu vaniljatanko
  • TAIKINA JA TÄYTE:
  • 400 g voitaikinaa
  • 4 kpl isoa Granny Smith -omenaa tai muuta vastaavaa

  1. Vaniljakreemi: Sekoita kaikki aineet kylminä keskenään tasaiseksi.
    Kypsennä seos alhaisella lämmöllä koko ajan sekoittaen. Jäähdytä.
    Kaaviloi voitaikina noin 5 mm paksuksi levyksi. Ota pyöreällä,
    halkaisijaltaan 10 cm:n muotilla mahdollisimman monta kiekkoa. Levitä
  2. -1,5 rkl kylmää vaniljakreemiä levyjen päälle. Lisää kuoritut ja
    viipaloidut omenat päälle ja paista 180 C uunissa 10-15 minuuttia.
    Kiillota pinta sivelemällä siihen pullasudilla esim. aprikoosihilloa.
    Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa. Pirskottele tortuille juuri ennen
    tarjoilua hiukkasen calvadosta ja lämmitä tortut uunissa. Muista vielä
    vaniljakastike..NAM!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipuli

Kermainen mustatorvisienikeitto

Resepti: Kermainen mustatorvisienikeitto

Ainekset

  • 2 dl kermaa
  • 2 kpl salottisipulia
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • valkopippuria
  • Maldon suolaa
  • 1 rkl tuoretta timjamia
  • 200 g mustia torvisieniä
  • 1 l kasvislientä

  1. Kuullota 1 silputtu sipuli voissa, lisää reilu puolet hienonnetuista
    sienistä ja kuullota vielä hetki. Ripottele sienten päälle vehnäjauhot,
    sekoita ja lisää kasvisliemi ja timjami. Anna kiehua miedolla lämmöllä
    välillä sekoittaen, kunnes jauhot ovat kypsyneet. Lisää kerma ja anna
    kiehahtaa. Siivilöi keitto tasaiseksi ja kaada takaisin kattilaan.
    Kuullota tilkassa öljyä loput hienonnetut torvisienet ja toinen
    pieneksi hakattu salottisipuli. Lisää siivilöityyn keittoon. Tarkista
    maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Kermainen kalakuutio-pasta

Resepti: Kermainen kalakuutio-pasta

  • 1 sipuli
  • 3-4 valkosipulin kynsi
  • 2 pkt kalakuutioita
  • 2-2,5 dl kermaa
  • 0,5-1 ps juustoraaste
  • 1 rl suola
  • 1 tl pippurisekoitus (oman maun mukaan)
  • tilliä
  • pastaa
    1. pilko sipulit, ja paista niitä kuumalla pannulla hieman aikaa, kunnes
      muuttuvat kullankeltaisiksi. lisää sekaan kalakuutiot ja paista hetken
      aikaa, lisää kerma sekaan ja kiehua n 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
      lisää mausteet ja ja juusto, anna olla vielä hetki liedellä jotta
      juusto sulaa kunnolla. pastan osaat tehdä. nauti

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    lohikala

    Pekoniin kääritty anjovislohi ja kermainen linssi-kaprishöystö

    Resepti: Pekoniin kääritty anjovislohi ja kermainen linssi-kaprishöystö

    Ainekset

    • 500 g lohta
    • 100 g pekoniviipaleita
    • 100 g anjovisfileitä
    • 150 g mozzarellajuustoa
    • mustapippuria
    • Höystö:
    • 1 dl linssejä
    • 2 dl kermaa
    • 1 dl kaprista
    • 1 dl vesikrassia tai muuta mietoa yrttiä
    • 1 tl kuivattua oreganoa
    • 1 dl smetanaa
    • 1 rkl dijon-sinappia
    • cayennepippuria
    • mustapippuria

    1. Leikkaa lohi neljäksi palaksi ja mausta mustapippurilla. Laita
      anjovisfileet ja leikatut juustoviipaleet lohen kummallekin puolelle ja
      kääri pekoniin. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Nosta
      lohirullat linssi-kaprishöystön päälle. Höystö: Keitä linssejä vedessä
      n. 20 minuuttia. Huuhdo ne kylmässä vedessä. Lämmitä kerma, lisää
      joukkoon linssit, kaprikset sekä sinappi ja anna kiehahtaa. Lisää
      joukkoon vesikrassit, oregano sekä smetanaa ja mausta pippureilla.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    tomaattikeitto

    Kermainen kanakastike resepti ja ruokaohje

    * 2 kpl sipulia
    * 2 kpl paprikaa (värillä ei väliä, itse käytin punaista ja oranssia
    pikkukaupan valikoiman takia)
    * 2 kpl valkosipulin kynttä
    * 1 prk Creme Bonjour Cuisine valkosipuli&yrtit
    * 2,5 dl ruokakermaa (Valion 3 juustoa sopii hyvin, mutta
    maustamatonkin käy)
    * ½ pkt Koskenlaskija Voimakas sulatejuustoa
    * 1 dl juustoraastetta (Valio Emmental punainen)
    * 2 pkt Atrian Broilerin -Pehmeän pippurinen- fileesuikaleita
    * oman maun mukaan mausteita (Curry, Valkopippuri, Mustapippuri,
    Suola, Chili…)
    Kermainen kanakastike 4 Annosta
    * Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli ja paprikat reilussa
    oliiviöljyssä pannulla
    * Lisää joukkoon Koskenlaskija juusto pieninä paloina, samoin
    juustoraaste
    * Kun juustot ovat sulaneet, lisää Cuisine ja kerma
    * Lisää paistetut kanasuikaleet ja mausta mielesi mukaan
    * Sopii hyvin riisin kanssa, miksei myös perunoiden!
    * Kermainen kanakastike valmis annos
    * Kermainen kanakastike sipulit ja paprikat
    * Kermainen kanakastike kanaa
    * Kermainen kanakastike kastike ja riisi
    Resepti: Kermainen kanakastike 4 annosta

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    aamiaismakkarat

    Kermainen kalakeitto

    Resepti: Kermainen kalakeitto

    Ainekset

    • paketti pakaste puna-ahventa tai muuta pakaste kalaa
    • 1 iso sipuli
    • 2 kalaliemikuutiota
    • 1 l vettä
    • pakasteherneitä
    • timjamia,currya,sahramia
    • 1 1/2 dl valkoviiniä
    • 1 1/2 dl kermaa vaahdoksi vatkattuna
    • 1 1/2 rkl vehnäjauhoja

    1. Paloittele pakastekala.Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kalaliemekuutiot
      ja hienonnettu sipuli.Keitä kalapaloja liemessä hiljalleen n.
    2. min.Lisää keitoon mausteet(sahrami murskattuna), pakasteherneet ja
      viini, johon vehnäjauhot on sekoitettu.Keitä muutama minuutti.Lisää
      viimeiseksi keittoon vaahdoksi vatkattu kerma.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    paprika

    Kermainen simpukkapata resepti ja ruokaohje

    * sinisimpukoita
    * simpukoita
    * savustettuja simpukoita
    * kastike:
    * sipulia
    * valkosipulia
    * oliiviöljyä
    * tomaattimurskaa
    * timjamia
    * persiljaa
    * chiliä
    * mustapippuria myllystä
    * karkeaa merisuolaa myllystä
    * salviaa
    * kermaa (tavallinen tai laktoositon)
    * tummaa balsamico – kastiketta
    Kermainen Simpukkapata
    Kuori ja leikkaa sipuli sekä valkosipuli kuutioiksi. Leikkaa chili
    renkaiksi. Kuumenna oliiviöljyä ja kuulosta kumpaakin hiukan. Lisää
    chiliä ja kaada tomaattimurska kattilaan lisäten tarvittaessa hiukan
    vettä. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua hiljaisella tulella
    n. 15 minuuttia. Lisää hakatut yrtit makusi mukaan ja kiehauta kastike.
    Laita tehosekoittimeen ja sekoita hyvin, mausta tummalla balsamico –
    kastikkeella ja hurauta vielä kerta.
    Kuumenna hiukan oliiviöljyä ja kuulosta ensin sinisimpukoita n. 4
    minuuttia, lisää sitten simpukat ja jatka 2 minuuttia hyvin käännellen.
    Nyt kaada kastiketta tarpeesi mukaan päälle ja hauduta 3 minuuttia.
    Lisää hyvin valutetut savustetut simpukat ja hauduta vielä 2 minuuttia.
    Lisää hiukan kermaa, mausta suolalla ja pippurilla, tuo
    kiehumispisteeseen, mutta älä keitä.
    Tarjoile Basmati – riisin kanssa (keitto – ohje paketin kyljessä)
    * Kermainen Simpukkapata
    * Kermainen Simpukkapata
    * Kermainen Simpukkapata
    * Kermainen Simpukkapata
    * Kermainen Simpukkapata
    Resepti: Kermainen simpukkapata

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    ananaskana

    Kermainen paprikakastike

    Resepti: Kermainen paprikakastike

    Ainekset

    • 1 kpl Punainen paprika
    • 1 kpl Vihreä paprika
    • 1 kpl Keltainen paprika
    • 1 kpl Sipuli
    • 1 rkl Voita
    • 3 rkl Liha-Fondia
    • 1 dl Vettä
    • 2 dl Kermaa
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 1 mm Cheynne-pippuria
    • 1 mm Valkopippuria
    • suolaa maun mukaan

    1. Freesaa kasvikset, lisää fondi,mausteet ja tomaattipyre. Lämmitä hetki
      että mausteet ja maut antavat arominsa. Lisää vesi ja kypsennä hetki.
      Lisää kerma ja hauduta vielä 10 min. Tarjoa pihvin päällä tai pastan
      kastikkeena.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    lettuja
    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit