Mainokset

Reseptit sanoilla ‘kermainen’

Pekoniin kääritty anjovislohi ja kermainen linssi-kaprishöystö

Resepti: Pekoniin kääritty anjovislohi ja kermainen linssi-kaprishöystö

Ainekset

  • 500 g lohta
  • 100 g pekoniviipaleita
  • 100 g anjovisfileitä
  • 150 g mozzarellajuustoa
  • mustapippuria
  • Höystö:
  • 1 dl linssejä
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl kaprista
  • 1 dl vesikrassia tai muuta mietoa yrttiä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 dl smetanaa
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • cayennepippuria
  • mustapippuria

  1. Leikkaa lohi neljäksi palaksi ja mausta mustapippurilla. Laita
    anjovisfileet ja leikatut juustoviipaleet lohen kummallekin puolelle ja
    kääri pekoniin. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Nosta
    lohirullat linssi-kaprishöystön päälle. Höystö: Keitä linssejä vedessä
    n. 20 minuuttia. Huuhdo ne kylmässä vedessä. Lämmitä kerma, lisää
    joukkoon linssit, kaprikset sekä sinappi ja anna kiehahtaa. Lisää
    joukkoon vesikrassit, oregano sekä smetanaa ja mausta pippureilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Kermainen kanakastike resepti ja ruokaohje

* 2 kpl sipulia
* 2 kpl paprikaa (värillä ei väliä, itse käytin punaista ja oranssia
pikkukaupan valikoiman takia)
* 2 kpl valkosipulin kynttä
* 1 prk Creme Bonjour Cuisine valkosipuli&yrtit
* 2,5 dl ruokakermaa (Valion 3 juustoa sopii hyvin, mutta
maustamatonkin käy)
* ½ pkt Koskenlaskija Voimakas sulatejuustoa
* 1 dl juustoraastetta (Valio Emmental punainen)
* 2 pkt Atrian Broilerin -Pehmeän pippurinen- fileesuikaleita
* oman maun mukaan mausteita (Curry, Valkopippuri, Mustapippuri,
Suola, Chili…)
Kermainen kanakastike 4 Annosta
* Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli ja paprikat reilussa
oliiviöljyssä pannulla
* Lisää joukkoon Koskenlaskija juusto pieninä paloina, samoin
juustoraaste
* Kun juustot ovat sulaneet, lisää Cuisine ja kerma
* Lisää paistetut kanasuikaleet ja mausta mielesi mukaan
* Sopii hyvin riisin kanssa, miksei myös perunoiden!
* Kermainen kanakastike valmis annos
* Kermainen kanakastike sipulit ja paprikat
* Kermainen kanakastike kanaa
* Kermainen kanakastike kastike ja riisi
Resepti: Kermainen kanakastike 4 annosta

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipsit

Kermainen kalakeitto

Resepti: Kermainen kalakeitto

Ainekset

  • paketti pakaste puna-ahventa tai muuta pakaste kalaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 kalaliemikuutiota
  • 1 l vettä
  • pakasteherneitä
  • timjamia,currya,sahramia
  • 1 1/2 dl valkoviiniä
  • 1 1/2 dl kermaa vaahdoksi vatkattuna
  • 1 1/2 rkl vehnäjauhoja

  1. Paloittele pakastekala.Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kalaliemekuutiot
    ja hienonnettu sipuli.Keitä kalapaloja liemessä hiljalleen n.
  2. min.Lisää keitoon mausteet(sahrami murskattuna), pakasteherneet ja
    viini, johon vehnäjauhot on sekoitettu.Keitä muutama minuutti.Lisää
    viimeiseksi keittoon vaahdoksi vatkattu kerma.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Kermainen simpukkapata resepti ja ruokaohje

* sinisimpukoita
* simpukoita
* savustettuja simpukoita
* kastike:
* sipulia
* valkosipulia
* oliiviöljyä
* tomaattimurskaa
* timjamia
* persiljaa
* chiliä
* mustapippuria myllystä
* karkeaa merisuolaa myllystä
* salviaa
* kermaa (tavallinen tai laktoositon)
* tummaa balsamico – kastiketta
Kermainen Simpukkapata
Kuori ja leikkaa sipuli sekä valkosipuli kuutioiksi. Leikkaa chili
renkaiksi. Kuumenna oliiviöljyä ja kuulosta kumpaakin hiukan. Lisää
chiliä ja kaada tomaattimurska kattilaan lisäten tarvittaessa hiukan
vettä. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua hiljaisella tulella
n. 15 minuuttia. Lisää hakatut yrtit makusi mukaan ja kiehauta kastike.
Laita tehosekoittimeen ja sekoita hyvin, mausta tummalla balsamico –
kastikkeella ja hurauta vielä kerta.
Kuumenna hiukan oliiviöljyä ja kuulosta ensin sinisimpukoita n. 4
minuuttia, lisää sitten simpukat ja jatka 2 minuuttia hyvin käännellen.
Nyt kaada kastiketta tarpeesi mukaan päälle ja hauduta 3 minuuttia.
Lisää hyvin valutetut savustetut simpukat ja hauduta vielä 2 minuuttia.
Lisää hiukan kermaa, mausta suolalla ja pippurilla, tuo
kiehumispisteeseen, mutta älä keitä.
Tarjoile Basmati – riisin kanssa (keitto – ohje paketin kyljessä)
* Kermainen Simpukkapata
* Kermainen Simpukkapata
* Kermainen Simpukkapata
* Kermainen Simpukkapata
* Kermainen Simpukkapata
Resepti: Kermainen simpukkapata

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillaus

Kermainen paprikakastike

Resepti: Kermainen paprikakastike

Ainekset

  • 1 kpl Punainen paprika
  • 1 kpl Vihreä paprika
  • 1 kpl Keltainen paprika
  • 1 kpl Sipuli
  • 1 rkl Voita
  • 3 rkl Liha-Fondia
  • 1 dl Vettä
  • 2 dl Kermaa
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 mm Cheynne-pippuria
  • 1 mm Valkopippuria
  • suolaa maun mukaan

  1. Freesaa kasvikset, lisää fondi,mausteet ja tomaattipyre. Lämmitä hetki
    että mausteet ja maut antavat arominsa. Lisää vesi ja kypsennä hetki.
    Lisää kerma ja hauduta vielä 10 min. Tarjoa pihvin päällä tai pastan
    kastikkeena.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Kermainen vaniljajäätelö resepti ja ruokaohje

* 2 dl kuohukermaa
* 2 pientä keltuaista
* ½ dl vajaa sokeria (40 g)
* ½ vaniljatankoa tai ½ tl vaniljasokeria
* sitruunajäätelö
* lisää seokseen ennen jäädyttämistä 2 rkl lemoncurdia eli
sitruunatahnaa.
* suklaajäätelö
* lisää seokseen ennen jäädyttämistä 2 rkl hienoksi rouhittua tummaa
suklaata.
Kermainen vaniljajäätelö
Määrä noin 320ml.
Vaahdota kerma hyväksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi
vaahdoksi.
Halkaise puolitettu vaniljatanko ja kaavi siemenet tangon sisältä
keltuaisvaahtoon.
Yhdistä kermavaahto varovasti keltuaisvaahtoon.
Pistä seos jäätelökoneeseen ja jatka valmistusta koneen ohjeen
mukaisesti.
Voit maustaa vaniljajäätelön makusi mukaan.
Ohje tehty OBH Nordica jäätelökoneen määrien minon 1,7 dl (170ml) ja
max. 3,2 dl (320ml) mukaan.
Resepti: Kermainen vaniljajäätelö

Hakusanat:

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Kermainen savuahven-keitto

Resepti: Kermainen savuahven-keitto

Ainekset

  • 200 g savuahven
  • 200 g liemijuurekset
  • 1,5 l vettä
  • kermaa
  • (saostetta)

  1. lisää ahvenet ja liemijuurekset (porkkana 50g, palsternakka40g,
    purjo50g, sipuli60g) kylmään veteen ja keitä niin pitkään että vettä on
    n. litra jäljellä. siivilöi liemi ja pehmennä kermalla ja saosta
    tarvittaessa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kurpitsa

Kermainen kesäkurpitsa-kinkku-pekoni pata resepti ja ruokaohje

* 1 Iso kesäkurpitsa
* 1 kpl sipuli
* 1 pkt pekonia
* 1 pkt kinkkua
* 1 prk ruokakermaa (mieluiten kevyt & paksu)
* mausteita oman maun mukaan
* voita
Kermainen kesäkurpitsa-kinkku-pekoni pata 4 Annosta
1. Suikaloi kesäkurpitsa kuorimaveitsellä pastan näköisiksi pitkiksi
siivuiksi
2. Suikaloi sipuli, pekoni ja kinkku
3. Paista kesäkurpitsasuikaleet ja sipuli voissa
4. Lisää pekoni ja kinkku kesäkurpitsasuikaleiden pehmennettyä
5. Anna paistua rauhassa, lisää myös mausteet
6. Lisää ruokakerma, anna hautua hetki
Nauti!
* Kermainen kesäkurpitsa-kinkku-pekoni pata Kuva ei välttämättä
edukseen, mutta herkullista jokatapauksessa.
Resepti: Kermainen kesäkurpitsa-kinkku-pekoni pata 4 annosta

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kakku

Kermainen kastike hirvenlihasta

Resepti: Kermainen kastike hirvenlihasta

Ainekset

  • 400 g hirvenlihaa
  • 1 kpl sipulia
  • 1 prk ranskankermaa

  1. Rouhi saksanhirvenlihasta (voi olla myös muuta hirvenlihaa) ihan pieniä
    paloja. Palojen täytyy olla aivan ohuita ja pieniä. Paista pannulla
    oljyssä hienonnetun sipulin kera n. 10 min. Kaada purkillinen
    ranskankermaa päälle ja sekoitte, levy saa olla aika pienellä lämmöllä.
    Lisää mausteita mielesi mukaan. Anna hautua n. 10-15 min. Tarjoa
    keitetyn riisin kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Kermainen kalakastike resepti ja ruokaohje

* 1 salottisipuli tai
* valkopippuria
* suolaa
* 20 g voita
* 3 dl Kermaa
* 4 dl vahvaa kalalientä kuutiosta
* (2 rkl Noilly Prat -vermuttia)
* 1 dl kuivaa valkoviiniä
* ½ tavallista sipulia
* sitruunanmehua
Kermainen kalakastike 4 Annosta
Keitä hienonnettua sipulia valkoviinissä, kunnes sipuli pehmenee. Lisää
kalaliemi ja keitä kokoon niin, että liemestä jää jäljelle puolet.
Lisää kerma ja keitä, kunnes kastike alkaa saostua.
Siivilöi kastike ja vatkaa joukkoon voinokareita. Mausta suolalla,
jauhetulla valkopippurilla sekä muutamalla sitruunatipalla.
Resepti: Kermainen kalakastike 4 annosta

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit