Mainokset

Reseptit sanoilla ‘kirsikkatomaatteja’

Korvasieni-pekonipiiras ja kuivattuja kirsikkatomaatteja

Resepti: Korvasieni-pekonipiiras ja kuivattuja kirsikkatomaatteja

Ainekset

  • Korvasieni-pekonipiiras
  • 1 pkt (400 g) valmista pakastepiirastaikinaa
  • 150 g ryöpättyjä korvasieniä
  • 100 g pekonia
  • 1 pieni purjo
  • 2 dl maitoa
  • 1 muna
  • suolaa
  • pippuria
  • kirveliä
  • Kuivatut kirsikkatomaatit
  • 1 pkt kirsikkatomaatteja
  • 2 valkosipulinkynttä kuutioituna
  • suolaa
  • mustapippuria

  1. Korvasieni-pekonipiiras Kuutioi pekoni ja laita pannulle. Käännä levy
    päälle ja paista rapeaksi. Lisää suikaloitu purjosipuli sekä
    hienonnetut korvasienet ja paista seosta hetken aikaa. Mausta seos
    hyvin ja jäähdytä. Kauli taikina uunivuokaan ja kaada täyte pinnalle.
    Vatkaa kulhossa maito sekä muna sekaisin ja kaada lopuksi päälle.
    Kypsennä uunissa 190 asteessa 35 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia
    ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa. Kuivatut kirsikkatomaatit
    Halkaise kaikki tomaatit ja nosta leikkuupinta ylöspäin uunivuokaan.
    Mausta suolalla, pippurilla sekä valkosipulilla. Nosta 130 asteiseen
    uuniin 1,5 tunnin ajaksi kuivumaan. Avaa 15 minuuttia välein uunia ja
    poista kertynyt höyry. Anna tomaattien jäähtyä ja tarjoile salaatin
    sekä piiraan kanssa. Reseptit: Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paprika

Kuhaa ja kirsikkatomaatteja

Resepti: Kuhaa ja kirsikkatomaatteja

Ainekset

  • 4 kpl kuha filettä (n. 120 g/kpl)
  • 2 dl raastettua cheddar-juustoa
  • 2 avocadoa
  • 4 kirsikkatomaattia
  • 1 kpl punasipuli
  • salviaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 2 rkl valkoviiniä

  1. Laita uunipellille kalafile ja laita päälle kuoritut avocadolohkot,
    puolitetut kirsikkatomaatit, raastettu cheddarjuusto ja punasipuli
    viipaleet. Mausta suolalla ja pippurilla, sitruunanmehulla ja
    valkoviinillä. Paista 170 asteisessa uunissa 15-18 minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikat
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit