Mainokset

Reseptit sanoilla ‘kokin’

Kokin paras salaatti resepti

Ainekset
1 valksipulinkynsi
½ jäävuorisalaatti kerä
5-6 vihreän salatin tai tuoreen pinatin lehteä
5-6 ritiisiä
100 g keitettyä tai paistettua broilerin tai kalkkunanlihaa tai kinkkua
500 g cheddar-typpistä juustoa
Koristeluun:
1-2 kovaksikeittyä munaa
10 herkkusientä
1-2 tomattia
½ dl karkeaksi silputtua persilijaa tai vesikrassia
Kastike:
1 tl sitruunanmehua
1 tl vettä
1 maustemitta suolaa
ripaus vastajauhettua valkopippuria
2 tl öljyä esim.auringonkukkaöljyä
Ohjeet
Hiero salattikulho halkaistulla valkosipulinkynnellä.Leikaa
jäävuorisalatti ja revi vihreä salatti paloiksi.Pane kaikki
kulhoon.Puhdista retiisit ja leikaa ne viipaleiksi tai kapeiksi
suikaleiksi.Pane kulhoon ja sekoita.Leikaa luuton broileri-tai
kalkkunanliha tai kinkku suikaleiksi ja juusto kuutioiksi.Pane kulhoon
salaatin ja retiisin päälle.Kuori munat,leikaa ne lohkoiksi tai
siivuiksi.Silppua herkkusienet ja siivuta tomatti.Koristele vuoka
munalla,sienillä,tomateilla ja persilijalla.Sekoita salattikastikeen
aineet.Kaada kastike salaatin päälle tai tarjoa erikseen.Tarjoile
oikein hyvän ja maukaan täysjyväleivän kera.Vihje:Vaihtele lihaa
esim.keitettyä kieltä vasikan kieli sopii mainiosti tahi
piknikkikku.Juomaksi sopisi esim.Sitruunalla maustettu jäävesi tai
oikea pilsneri.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Joka kokin jäätelöannos

Resepti: Joka kokin jäätelöannos

Ainekset

  • 1 l jäätelöä (maun mukaan)
  • 1 levy talous suklaata tai Fazerin sinistä
  • 2 dl kuohukermaa
  • keksejä koristeeksi
  • hedelmiä: appelssiini, omena, banaani

  1. sulata suklaa kattilassa. Vatkaa kerma ja lisää maun mukaan sokeria.
    pilko hedelmät. Leikkaa jäätelöstä muutama pala jokaista henkilöä
    kohti. annostele osa pilkkomistasi hedelmistä kulhojen pohjalle. Laita
    jäätelöpalat kulhoihin hedelmien päälle. Valuta sulatettua suklaata
    jäätelön päälle. koristele kermavaahdolla, kekseillä ja hedelmillä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jalkiruoka
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit