Mainokset

Reseptit sanoilla ‘kurkkupedillä’

Parmesanilla kuorrutetut etanat kurkkupedillä

Resepti: Parmesanilla kuorrutetut etanat kurkkupedillä

Ainekset

  • 28 etanaa
  • 1 tuore kurkku
  • 30 g parmesaanijuustoa
  • 2 dl smetanaa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa
  • pippureita
  • ripaus cayennepippuria

  1. Varaa 7 etanaa henkeä kohden Kuori kurkku, halkaise pitkittäin ja
    poista siemenet. Paloittele kurkku sormenpään kokoisiksi kuutioiksi.
    Kuullota kurkkukuutioita ja hyvin kuivatut etanat kevyesti voissa
    laakeapohjaisessa kattilassa. Lisää smetana, Dijon-sinappia ja
    mausteet. Lämmitä hetki. Nosta kurkut ja kastike uuninkestävään
    kuorrutusvuokaan tai lautaselle. Lisää etanat ja ripottele päälle
    parmesaani. Kuorruta 250 C uunissa tai grillissä noin 5 minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee

Lohta ja katkarapua kurkkupedillä ja pähkinäsalsaa

Resepti: Lohta ja katkarapua kurkkupedillä ja pähkinäsalsaa

Ainekset

  • 300 g pala ruodotonta ja nahatonta lohta
  • 20 kpl jättikatkaravunpyrstöjä
  • 2 limetin mehu
  • merisuolaa
  • 1 kurkku
  • salsa:
  • 1 rkl raakaruokosokeria
  • 4 rkl limetinmehua
  • 1 rkl inkivääritahnaa
  • 1 rkl sitruunaruohotahnaa
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 1 dl maapähkinöitä
  • 1 dl korianteria

  1. Valmista ensin salsa. Murskaa maapähkinät ja hienonna korianteri.
    Sekoita kaikki ainekset tahnaksi. Kuori ja siivuta kurkku noin 1 cm
    kiekoiksi. Kuutioi lohi ja paista palat nopeasti. Paista ravut nopeasti
    pannulla. Purista päälle limen mehua ja ripottele päälle suolaa. Nosta
    lohi kurkun päälle ja lisää lusikalla vähän salsaa. Kiinnitä katkarapu
    cocktail tikulla. Valmistusaika: 40 min Annos 75,4 Kcal

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kana_perunat
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit