Mainokset

Reseptit sanoilla ‘leipäjuustoa’

Leipäjuustoa Turhapuron tapaan resepti

Ainekset
leipäjuustoa
musta-, valko-, rosépippuria myllystä
härän kylmäsavupaistia
tomaattia
kurkkua
Ohjeet
1. Leikkaa juusto sopiviksi paloiksi, pilko kasvikset ja kasaa täytteet
juuston päälle.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

limonadi

Lapin leipäjuustoa ja kanelikermaa

Resepti: Lapin leipäjuustoa ja kanelikermaa

Ainekset

  • 1 kiekko leipäjuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 1 tl kanelia

  1. Laita leipäjuusto uunikestävään astiaan ja ripottele pinnalle 1 rkl
    fariinisokeria. Kaada vuokaan noin 1/2 dl kermaa. Lämmitä juustoa 200
    asteisessa uunissa muutama minuutti. Vatkaa loppu kerma vaahdoksi ja
    mausta se lopulla fariinisokerilla ja kanelilla. Tarjoile juusto
    lämpimänä kermavaahdon kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Keltajuuri-omenahillo ja leipäjuustoa

Resepti: Keltajuuri-omenahillo ja leipäjuustoa

Ainekset

  • 250 g keltajuurta
  • 1-2 dl kylmää vettä
  • 250 g omenaa pilkottuna paloiksi
  • 1 1/2 dl hillo-marmeladisokeria
  • n.200 g leipäjuustoa ( 50 g pala per henkilö)

  1. Raasta keltajuuri hienoksi. Laita keltajuuriraaste ja vesi kattilaan ja
    keittele miedolla lämmöllä kunnes keltajuuret ovat aivan pehmeitä.
    Hienonna omenat ja lisää omenapalat kattilaan. Keittele kunnes omenat
    ovat pehmeitä. Lisää joukkoon hillo-marmeladisokeri ja keitä noin 5-10
    min kunnes sokeri on täysin sulanut. Purkita ja nosta kylmään. Hillo on
    valmista seuraavana päivänä. Tarjoile lämmitetyn leipäjuuston tai
    paahtoleivän kanssa.
  2. n. 200 kcal /annos ( 50 g pala juustoa per hlö ja lusikallinen hilloa)

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Savuporokeittoa sekä leipäjuustoa ja lakkoja

Resepti: Savuporokeittoa sekä leipäjuustoa ja lakkoja

Ainekset

  • Savuporokeittoa:
  • 200 g kylmäsavuporoa
  • 2 porkkanaa
  • 200 g lanttua
  • 5 perunaa
  • 1 sipuli
  • 1-1,5 l lihalientä
  • 1 laakerinlehti
  • 5 mustapippuria
  • 1 rosmariinin oksa
  • persiljaa
  • voita
  • Leipäjuustoa:
  • 4 dl lakkoja
  • 200 g leipäjuustoa
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 kanelitanko

  1. Savuporokeitto Paloittele kuoritut porkkanat, lanttu, perunat, perunat
    ja sipuli pienehköiksi paloiksi. Leikkaa poro ohuiksi suikaleiksi.
    Kuullota kasvikset voissa kevyesti. Lisää liemi ja laakerinlehti sekä
    pippurit. Hauduta noin puolituntia. Käännä lämpö pois ja lisää poro,
    hienonnettua persiljaa ja rosmariinin oksa. Hauduta vielä hetki ja
    tarjoile ruisleivän kera! Leipäjuustoa ja lakkoja Keitä kermaa
    kattilassa kanelitangon ja sokerin kera noin 5 minuuttia. Lisää
    kuutioitu leipäjuusto ja siirrä pois lämmöltä. Anna leipäjuuston
    lämmetä hetki, lusikoi juustokuutioita annoskulhoihin ja tarjoa
    lakkojen kera. Reseptit: Henri Alén

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkele_lihat
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit