Mainokset

Reseptit sanoilla ‘maailman’

Maailman parhaat joulupiparit resepti

Ainekset
125 g margariinia
3/4 dl siirappia
1 dl sokeria
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
1 tl pomeranssinkuorta
1 kananmuna
1 tl ruokasoodaa
4 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Kiehauta 7 ensimmäistä ainetta kattilassa ja vatkaa haaleaksi. Lisää
loput aineet. Laita litteänä pakettina kylmään vähintään vuorokaudeksi.
Muotoile viileästä taikinasta litteä levy ja ota muoteilla
pipareita.Kaksinkertaisesta annoksesta saa jo jonkunlaisen
piparkakkutalon omilla kaavoilla!:D
Paista 180-200 asteessa 6-10 minuuttia, kunnes ovat kauniin ruskeita.
Herkkiä palamaan!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vihreat_pavut

Maailman keveimmät ja halvimmat popcornit resepti

Ainekset
maissinjyviä
suolaa
(öljyä)
Ohjeet
1. Kaada maissinjyviä jonkun kipon pohjalle, että koko pohja peittyy
niistä. (Jos muovikippo, se kannattaa uhrata tarkoitukseen. Ei
kuitenkaan ohuita muokikippoja)
2. Voit halutessasi lisätä pienenpienenpienen tilkan öljyä, joka
nopeuttaa poppaamista, ja ennältäehkäisee poppareiden palamista.
3. Peitä kulho talouspaperin arkilla, ja pane päälle lautanen, tai
kupu, joka painaa paperin kiinni, ettei jyvät lennä kiposta ulos.
4. Laita kippo mikroon ja täydellä teholla reilut 2 minuuttia. Jos
kippo poppaa täyteen, ota se pois mikrosta ja ota valmiit popparit
pois, mutta jätä poppaamattomat jyvät vielä kulhoon ja pistä
takaisin mikroon.
5. Suolaa lämpininä ja nauti kevyistä ja halvoista popcorneista!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikat

Maailman helpoimmat keksit resepti

Ainekset
100 g margariinia
½ dl sokeria
½ rkl vanilliinisokeria
½ rkl siirappia
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Ohjeet
Vaivaa ainekset tasaiseksi taikinaksi, jonka jaat kolmeen (3) osaan.
Pyöritä osat pellin pituisiksi tangoiksi. Paista 175 asteessa 15
minuuttia. leikkaa tangot 2-3 cm pitkiksi paloiksi.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Maailman helpoimmat keksit resepti

Ainekset
100 g margariinia
½ dl sokeria
½ rkl vanilliinisokeria
½ rkl siirappia
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Ohjeet
Vaivaa ainekset tasaiseksi taikinaksi, jonka jaat kolmeen (3) osaan.
Pyöritä osat pellin pituisiksi tangoiksi. Paista 175 asteessa 15
minuuttia. leikkaa tangot 2-3 cm pitkiksi paloiksi.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Maailman makujen sekasorto

Resepti: Maailman makujen sekasorto

  • 840 g hunaja marinoitua broileria
  • 800 g kiinalainen hapanimelä kastike
  • 4 dl riisi
  • 3-4 pkt tai………….. nuudeleita
    1. ruskista broilerin kauniin keltaiseksi vokissa. lisää kastike ja anna
      hautua kannen alla. sillä aikaa laita riisit tai nuudelit kiehumaan
      veteen. oman maun mukaan voit lisätä paprikoita ja mausteita
      kastikkeeseen. hyvän säväyksen antaa myös sitruuna mehu.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    paistettu_possu

    Maailman parhaat liha-pullat

    Resepti: Maailman parhaat liha-pullat

    1. jauhlihaa 500g lihalientä 1kuutio sipulia 1kpl valkopippuria 2kynttä
      keitetty peruna mausteita maun mukaan kanamuna 1kpl sekoitetaan , ja
      tehdään pullia ja paistetaan pannulla

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    paahtoleipa

    Maailman helpoin ja maukkain omenapaistos

    Resepti: Maailman helpoin ja maukkain omenapaistos

    Ainekset

    • 5 kpl omenoita
    • 1 dl sokeria
    • 2 tl kanelia
    • PÄÄLLE:
    • 125 g voita
    • 2 dl jauhoja
    • 1 dl sokeria
    • 1 tl kanelia

    1. Kuori ja viipaloi omenat, sekoita joukkoon sokeri ja kaneli. Osan
      sokerista voi korvata fariinisokerilla, näin saadaan lisää maukkautta.
      Laita omenaseos voideltuun vuokaan. Nypi jauhot, voi, sokeri ja kaneli
      murumaiseksi seokseksi ja laita seos omenoiden päälle. Paista 225*C
      noin 35 minuuttia. Nauti haaleana vaniljajäätelön kanssa.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    leikkeleet

    Maailman paras pirtelö resepti =) =) =)

    Resepti: Maailman paras pirtelö resepti =) =) =)

    Ainekset

    • 3/4 g valio vanilia jäätelöä
    • 1 kananmunan valkuainen
    • 3-5 dl maitoa
    • 1 tl löysää hunajaa
    • 3-4 tl tomusokeria
    • 3-4 tl hienoa sokeria
    • 1 tl vaniliasokeria
    • 1 prk sulatettuja mansikoita

    1. Pilko jäätelö pieniksi paloiksi. Laita ne teho sekoittimeen. SEKOITA!
      Lisää maito jäätelön sekaan. SEKOITA! Lisää kananmunan valkuainen
      seokseen. SEKOITA! Laita sulanneet mansikat seokseen. SEKOITA! Lisää
      pikku hiljaa hunaja seoksen sekaan. SEKOITA! Lisää ripotellen
      tomusokeri seokseen. SEKOITA! Lisää soreri seokseen. SEKOITA! Ripottele
      vaniliasokeri sekaan. SEKOITA!

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kinkkumunapiiras

    Maailman helpoin (ja maukkain) makaronilaatikko

    Resepti: Maailman helpoin (ja maukkain) makaronilaatikko

    Ainekset

    • 500 g jauhelihaa
    • 1 pss makaronia
    • 3 kpl lihaliemikuutioita
    • vettä

    1. Ruskista jauheliha.
    2. Keitä makaroneja lihaliemin maustetussa vedessä lähes kypsäksi.
    3. Kaada jauheliha vuokaan ja makaronit liemineen päälle. Lisää vettä,
      kunnes makaronit peittyvät.
    4. Paista 200 asteisessa uunissa n. tunti (vajaakin riittää).
    5. Voit laittaa enemmän tai vähemmän jauhelihaa ja liemikuutioita, oman
      maun mukaan. Tarjoa esim. ketsupin, etikkapunajuurten ja
      porkkanaraasteen kanssa. Taivaallisen hyvää!

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    ananaskana

    Maailman paras suklaakakku (ilman suklaata)

    Resepti: Maailman paras suklaakakku (ilman suklaata)

    Ainekset

    • 3 dl maitoa
    • 1 1/2 dl sokeria
    • 1 1/4 dl 50 g ( kaakaojauhetta (esim. Pirkka kaakao, sitä tummaa
    • ts. ei näitä kaakaojuomajauheita)
    • 180 g margariinia
    • 2 dl sokeria
    • 3 kananmunaa
    • 2 rkl vaniljasokeria
    • 4 1/2 dl vehnäjauhoja
    • 2 tl leivinjauhetta

    1. Keitä kaakao-sokeri-maitoseos ja jäähdytä.
    2. Sekoita leivinjauhe, vaniljasokeri ja jauhot keskenään.
    3. Sekoita margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja lisää
      ne taikinaan sekoittaen. Lisää jäähtynyt suklaaseos, sekoita. Tämän
      jälkeen sekoita mukaan kuiva-aineseos, mutta älä vaivaa taikinaa
      liikaa. HUOM! Munia tai kaakaota lisätessä taikina saatta käyttäytyä
      oudosti (piimii), mutta tällä ei ole merkitystä kakun onnistumiseen.
    4. Paista n. 170 asteessa. Tarkkaa paistoaikaa on vaikea sanoa, koska se
      riippuu käytettävästä vuoasta. Keskiarvo kahvikakuksi paistettaessa on
      n. 45 minuuttia ja täytekakkuvuoassa n. tunti tai vähän yli. Kokeile
      välillä tikulla.
    5. Kahvikakun voi halutessaan kuorruttaa sulatetulla suklaalla (1-2 levyä
      tummaa maitosuklaata), täytekakun voi tehdä esim. sacheriksi (kerrosten
      väliin aprikoosihilloa, päälle sulatettua suklaata). Kakku paranee
      vanhetessaan, eli kannattaa malttaa odottaa seuraavaan päivään ennen
      nautiskelua!

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    piirakka
    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit