Mainokset

Reseptit sanoilla ‘munuaisia’

Munuaisia kiinalaiseen tapaan (23.10.08) resepti

Ainekset
500 gr porsaan tai lampaan munuaisia
2:n purjon valkoinen osa palasteltuna
öljyä
Kastike:
2 d vettä
½ kananliemikuutiota
3 rkl sokeria
3-4 rkl hunaja-omenaviinietikkaa
3 rkl soijakastiketta
½ tl jauhettua inkivääriä
1 rkl perunajauhoja tai ruskeaa kastikesuurusta
Ohjeet
Huuhdo munuaiset puristellen juoksevassa vedessä enne käyttöä.
Täysikasvuisen eläimen munuaisen voimakasta makua voi lieventää
ryöppäämällä. Munuainen halkaistaan ja kiehautetaan nopeasti suolalla
maustetussa vedessä.
Leikkaa huuhdotut tai ryöpätyt munuaiset pieniksi paloiksi. Sekoita
kastikkeen ainekset keskenään.
Paista purjoja pannulla öljyssä pari minuuttia.Siirrä toiseen astiaan
odottamaan.Paista munuaisia kuumassa rasvassa sekoitellen 2-3 min.
Lisää purjo takaisin pannuun ja kaada joukkoon kastike-ainekset.
Keitä sekoitellen, kunnes kastike sakenee. Tarjoa keitetyn riisin kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kanapasta
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit