Mainokset

Reseptit sanoilla ‘mustikkamarinoitua’

Mustikkamarinoitua siikaa ja pistaasi-perunasalaattia

Resepti: Mustikkamarinoitua siikaa ja pistaasi-perunasalaattia

Ainekset

  • 600 g siikafileetä
  • 3 tl hienoa merisuolaa
  • 1 tl sokeria
  • hivenen valkopippuria
  • 1 dl mustikoita survottuna
  • 2 tl sitruunamehua
  • PISTAASI-PERUNASALAATTI:
  • 0,5 l keitettyjä perunoita kuutiona
  • 1 dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
  • 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl kapriksia hienonnettuna
  • suolaa
  • vastajauhettua valkopippuria
  • 1 dl smetanaa

  1. Pane siikafilee leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Sekoita
    keskenään hieno merisuola sekä sokeri. Ripottele fileiden pinnalle
    suolasokeriseosta ja pippuria. Kääri filee leivinpaperiin ja pane
    muovipussiin. Anna makujen tasaantua kylmässä seuraavaan päivään. Ota
    filee kylmästä ja laita muovirasiaan, nahkapuoli alaspäin. Sekoita
    mustikan sekaan sitruunamehu ja laita sose kalan päälle. Anna maustua
    seuraavaan päivään. Sekoita salaattiainekset. Poista kalan päältä
    mustikkasose. Leikkaa siika ohuiksi viipaleiksi ja nauti salaatin kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipuli
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit