Mainokset

Reseptit sanoilla ‘nutellakakku’

Nutellakakku (täytetty) resepti

Ainekset
3 kananmunaa
200 g sokeria
300 g vehnäjauhoa
100 g sulaa voita
1 tl leivinjauhetta
vajaa desi maitoa
1 iso purkki nutellaa (450 grammaa)
Ohjeet
Nutella on hasselpähkinäinen suklaalevite. Pysyy paistaessa pehmoisena
ihan eri tavalla kuin suklaakreemit yleensä, puhumattakaan pelkästä
suklaasta. Suomesta ei noita isoja purkkeja löydy, pienempiä kyllä.
Kuvan kakku tehty ei-ihan-täydestä 300 g purkista, todella hyvältä
kuitenkin maistui.
1. Vaahdota hyvin munat ja sokeri.
2. Lisää sulatettu voi, maito ja viimeisenä jauhot.
3. Levitä melkein kaikki taikina voideltuun ja esim ruokosokerilla
kuorrutettuun vuokaan. Lisää sitten nutella tai mikä vaan muu täyte
tasaisesti keskelle. Levitä loput taikinasta päälle, peittäen
huolellisesti nutellan ettei se pääse palamaan.
4. Paista uunin alatasolla 180 C puoli tuntia. Anna sen olla
jälkilämmössä vielä kymmenen minuuttia, sitten ota pois uunista. Anna
jäähtyä ritilällä ja koristele tomusokereilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillaus
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit