Mainokset

Reseptit sanoilla ‘paistetut’

Paistetut oliiviperunat resepti

Ainekset
n. 16 kiinteää perunaa (varhais-)
20 mustaa oliivia
20 kirsikkatomaattia
2-3 viipaloitua valkosipulinkynttä
2 rkl hienonnettua (tuoretta) rosmariinia
suolaa, pippuria
Ohjeet
Pese perunat hyvin ja keitä kuorineen noin 10 min (talviperunoita
tietysti kauemmin!). Paloittele haaleaksi jäähtyneet perunat. Kuumenna
pannulla voita tai öljyä (tai niiden seosta), omien mieltymysten
mukaan. Lisää pannulle rosmariini, valkosipuli ja perunat. Paista
perunoita miedolla lämmöllä välillä käännellen, kunnes ne ovat nätin
värisiä ja täysin kypsiä. Siirrä lämmitettyyn tarjoiluastiaan ja peitä
foliolla.
Lisää pannulle tarvittaessa vähän öljyä ja kuumenna tomaatteja ja
oliiveja noin 5 minuuttia eli kunnes tomaatit ovat kuumentuneet mutta
eivät hajonneet. Kaada seos perunoiden joukkoon ja NAUTI!
Tarjoile lihan, kalan tai kanan kanssa, tai vaikka ihan sellaisenaan!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Paistetut kasvikset resepti

Ainekset
1 kukkakaali
500 g porkkanoita
2 sipulia
500 g kirsikka- tai luumutomaatteja
oliiviöljyä
suolaa
Ohjeet
Paloittele porkkanat ja kukkakaali ja keitä tai höyrytä ne kypsäksi.
Mausta suolalla. Paloittele sipulit renkaiksi tai suikaleiksi ja paista
niitä öljyssä. Laita pannulle hetken kuluttua myös porkkanat,
kukkakaalit ja tomaatit. Paista vielä hetki.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

paistetut broilerifileesuikaleet resepti

Ainekset
400 g broilerin suikaleita
1 pss vihannessekoitus
voita
korianteria
cayennepippuria
inkivääriä
valkopippuria
paprikajauhetta
suolaa
Ohjeet
1.ruskista kuumalla pannulla sekoitellen n.5 minuuttia ja hauduta 10
minuuttia kypsäksi.lisää mausteet. 2.laita vihannessekoitus
vesikattilaan ja anna kiehua hiljalleen n.5 minuuttia. 3.kaada vesi
pois ja tarjoile suikaleiden kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

salaatti

Paistetut banaanit vaniljajäätelöllä resepti ja ruokaohje

* 3 kpl banaania
* 2 rkl siirappia
* 1 rkl voita
* 0,5 l vaniljajäätelöä
Paistetut banaanit vaniljajäätelöllä 2 Annosta
Halkaise kuoritut banaanit ja laita paistinpannulle voihin paistumaan.
Paista ja käännä, valuta päälle siirappi. Laita kuumana jäätelön päälle
koristeeksi sitruunamelissan lehteä.
* Paistetut banaanit vaniljajäätelöllä
* Paistetut banaanit vaniljajäätelöllä
* Paistetut banaanit vaniljajäätelöllä
Resepti: Paistetut banaanit vaniljajäätelöllä 2 annosta

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohi

Paistetut muikut resepti ja ruokaohje

* muikkuja
* 6 rkl ruisjauhoa
* 2 rkl hienoa suolaa
* voita
* öljyä
Paistetut muikut
1. Pyörittele peratut ja valutetut muikut jauho-suolaseoksessa.
2. Paista rasvaseoksessa molemmin puolin ruskeiksi.
* Paistetut muikut Valmis.
* Paistetut muikut Suoraan verkosta.
* Paistetut muikut Perattu ja valutettu.
* Paistetut muikut Pyörittele jauhoissa.
* Paistetut muikut Paistorasvat.
* Paistetut muikut Paista molemmin puolin ruskeiksi.
Resepti: Paistetut muikut

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kakku

Pistaasi-voissa paistetut etanat ja kotijuusto

Resepti: Pistaasi-voissa paistetut etanat ja kotijuusto

Ainekset

  • Etanat
  • 0,5 dl kuorittuja pistaaseja
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 100 g voita
  • 0,5 dl silputtua persiljaa
  • 1 tl Maldon suolaa
  • 250 g etanoita säilykepurkista
  • tarjolle tuoretta patonkia
  • Kotijuusto
  • 0,5 l kirnupiimää
  • 2 kananmunaa
  • 1, 25 l maitoa
  • 2,5 dl kahvikermaa
  • 2 rkl etikkaa
  • 2 tl suolaa

  1. Etanat Paahda pistaasit pannulla ja jäähdytä hetki. Laitta
    yleiskoneeseen pehmeä voi, valkosipulit, paahdetut pistaasit, suola
    sekä persilja. Sekoita tahnaksi. Laita juuri ennen esille laittoa
    maustevoi pannulle ja kuumenna etanat siinä. Tarjoile tuoreen patongin
    kanssa. Kotijuusto Sekoita piimä, kananmunat ja suola. Lämmitä maito ja
    kerma kiehumispisteeseen, lisää piimäseos ja etikka. Anna kiehahtaa ja
    laske sen jälkeen lämpöä heti. Pidä seos kuumana mutta älä keitä n. 15
    min. ajan. Nostele juustomassa siivilään joka on vuorattu kostealla
    harsoliinalla, ja anna valua kylmässä. Leikkaa kovettunut juusto n.
    tunnin päästä ja tarjoile juuri paistettujen etanoiden kanssa. Juusto
    paranee jääkaapissa. Reseptit: Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

limonadi

Paistetut broilerin rintafileet rosépippurikastikkeessa ja

Resepti: Paistetut broilerin rintafileet rosépippurikastikkeessa ja

Ainekset

  • Paistetut broilerin rintafileet rosépippurikastikkeessa:
  • 4-6 broilerin rintafileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka ruokaöljyä tai nokare voita
  • 2 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • 1 rkl murskattuja rosépippureita
  • suolaa tarvittaessa
  • Runebergintorttu:
  • 200 g voita
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 50 g mantelirouhetta
  • 1 dl piparimuruja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl kardemummaa
  • kostutus:
  • 1 dl vettä
  • 1 dl punssia
  • 2 rkl sokeria
  • koristeluun:
  • vadelmahilloa
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 rkl vettä tai sitruunamehua

  1. Paistetut broilerin rintafileet rosépippurikastikkeessa: Mausta
    broilerin rintafileet suolalla ja pippurilla. Kuumenna pannulla tilkka
    öljyä ja ruskista rintafileet molemmin puolin. Kaada pannulle kanaliemi
    ja anna sen kiehahtaa. Lisää kerma, sitruunamehu sekä pippurit. Hauduta
    rintafileet kypsiksi kastikkeessa miedolla lämmöllä, noin 15 minuuttia.
    Maista kastiketta ja mausta sitä tarvittaessa suolalla. Tarjoile riisin
    tai keitettyjen perunoiden kanssa. Runebergintorttu: Vaahdota voi ja
    sokeri. Lisää munat voi-sokeriseokseen yksitellen koko ajan vatkaten.
    Rouhi mantelit ja murenna piparit hienoiksi muruiksi. Sekoita kaikki
    kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
    Voitele ja korppujauhota suorakaiteen muotoinen vuoka ja täytä se
    taikinalla. Paista torttua 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.
    Mittaa kostutusaineet kattilaan ja kiehauta liemi. Sivele torttu
    kostutusliemellä kauttaaltaan. Anna liemen hetki imeytyä ja toista
    kostutus tarvittaessa. Koristele torttu vadelmahillolla ja
    sokerivesikuorrutuksella. Leikkaa neliöiksi ja tarjoile.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

omena

Lohimedaljongit, sitruunakastike ja paistetut vihreät tomaatit

Resepti: Lohimedaljongit, sitruunakastike ja paistetut vihreät tomaatit

  • Lohimedaljongit:
  • 1 kg lohifileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • n.150 g Aura juustoa
  • Kylmä sitruunakastike:
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • nippu ruohosipulia
  • 1 tl suolaa
  • Paistetut vihreät tomaatit:
  • 4 kiinteää vihreää tomaattia
  • 1 dl grahamjauhoja
  • pari oksaa silputtua persiljaa
  • 0,5 tl chilijauhetta
  • ripaus suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • 50 g voita paistamiseen
    1. Lohimedaljongit: Leikkaa lohi neljään tasakokoiseen palaan. Leikkaa
      kunkin palan keskelle viilto nahkaan asti ja käännä medaljongeiksi.
      Ripottele palojen päälle suolaa ja pippuria. Paista medaljongeille väri
      nopeasti parilalla tai pannulla ja nosta ne uunivuokaan. Ripottele
      päälle Aura-juustoa ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10 min. Kylmä
      sitruunakastike: Raasta sitruunan kuori ja purista siitä mehu. Silppua
      ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile lohen
      kanssa. Paistetut vihreät tomaatit Sekoita keskenään jauhot ja mausteet
      persiljaa lukuunottamatta. Leikkaa tomaatit paksuhkoiksi siivuiksi ja
      kieritä jauhoseoksessa. Paista pannulla voissa molemmilta puolilta pari
      minuuttia. Ripottele lopuksi tuore yrttisilppu siivujen päälle.
      Reseptit: Alex Nurmi

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    katkarapusalaatti

    Paistetut broilerinkoivet

    Resepti: Paistetut broilerinkoivet

    Ainekset

    • 4 broilerin koipisiipipalaa
    • n.3 tl pirkka-broilerimaustetta

    1. Mausta broilerinpalat joka puolelta broilerimausteella ja anna
      mielellään maustua hetken huoneenlämmössä sopivankokoisessa uunivuossa.
      Paista broilerinkoipia uunissa 200 asteessa n. 40 minuuttia. Valele
      välillä vuokaan valuneella rasvalla.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    ananaskana

    Paistetut banaanit suklaasilmin

    Resepti: Paistetut banaanit suklaasilmin

    Ainekset

    • 1 kpl Banaania
    • 3 palaa suklaata
    • 0.5 dl jäätelöä
    • 1 kpl kiiviä

    1. Avaa yksi kuori banaanista ja hedelmälihaan lusikalla kolme reikää.
      Laita reikiin suklaa palat. Leikkaa banaanin pohjasta
      horintontaalisesti pala pois että banaani pysyisivät pystyssä. Laita
      banaani uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.
      Koristele tuoreella mintulla, kiiweillä ja jäätelöllä

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    englantilainen_aamiainen
    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit