Mainokset

Reseptit sanoilla ‘pannuhalstrattu’

Pannuhalstrattu lohi nuudeleilla soijakastikkeessa

Resepti: Pannuhalstrattu lohi nuudeleilla soijakastikkeessa

Ainekset

  • 2 kpl 100-150 gr lohifilettä nahkoineen
  • 150 gr nuudelia
  • 1 dl makeaa chilikastiketta
  • 0.5 dl mangopuretta (tuoretta tai pilttiä…)
  • 2 rkl vettä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä pilkottuna
  • 0.5 dl hakattua tuoretta basilikaa
  • 0.5 dl vähäsuolaista soijaa
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 kpl limetinmehu puristetusta limestä

  1. Kiitokset reseptistä Kallelle!
    Keitä nuudelit kiehuvassa vedessä – menee ehkä minuutti. Valuta
    siivilässä, pysäytä kypsyminen kylmässä vedessä.
  2. Laita soija, fariinisokeri ja limetinmehu kiehumaan kasaan pannulle,
    saa porista kunnolla muutaman (3-4) minuuttin ajan.
  3. Lohta varten pannu kuumenemaan, kaada pannulle oliiviöljyä.
  4. Laita chilikastike, mangopure, vesi, valkosipuli ja basilika pannulle,
    kuumenna, anna porista pari minuuttia ja veivaa sekaan nuudeli, hauduta
    vielä kaksi minuuttia
  5. Kun laitat 4.kohdan tulille heitä kala pannulle. Paista suhteellisen
    tiukalla sykkeellä 2-3 minuuttia nahkapuolelta rapeaksi, käännä ja
    vielä minuutti päällispuolelta. Suolaa, pippuroi.
  6. Laita nuudelit lautaselle, kala päälle, soijakastiketta ympärille ja
    tuoretta basilikaa koristeeksi.
  7. . Syö arki-illan sykkeessä, sulje silmät ja kuvittele olevasi
    kaukoidässä.
    ANTIN JA JYRKIN VINKIT:
    Nuudeleiden kanssa kannattaa olla tarkkana, etteivät ne mene
    liisteriksi. Keittämisen sijaan kannattaa mieluummin liottaa nuudelit
    kuumassa vedessä kypsäksi.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillibarbeque
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit