Mainokset

Reseptit sanoilla ‘papusalaattia’

Kana- ja härkäsatay sekä papusalaattia

Resepti: Kana- ja härkäsatay sekä papusalaattia

  • Satay-kastike:
  • 1 dl maapähkinöitä
  • 2 rkl sokeria
  • 3 rkl soijaa
  • 2 rkl öljyä
  • 0,5 dl kookosmaitoa
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 2 tl suolaa
  • Kanasatay:
  • 3 kpl tuoretta broilerinrintaa
  • suolaa
  • 4 rkl Satay-kastiketta
  • Härkäsatay:
  • 400 g härän ulkofileetä
  • 4 rkl Satay-kastiketta
  • suolaa
  • Papusalaatti:
  • 50 g kidney papuja
  • 50 g kypsiä mustapapuja
  • 50 g kypsiä kikherneitä
  • 100 g kypsiä vihreitä papuja
  • 4 kpl valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • rypsiöljyä
  • valkopippuria
  • omenaviinietikkaa
    1. Valmista Satay-kastike sekoittamalla ainekset huolellisesti keskenään
      tehosekoittimessa. Kanasatay: Viipaloi broilerinrinnat ohuiksi
      viipaleiksi, käännä kaksinkerroin vartaaseen ja sivele satay
      kastikkeella. Paista pannulla öljyssä kypsäksi. Härkäsatay: Viipaloi
      häränfilee ohuiksi viipaleiksi ja käännä kaksinkerroin vartaaseen,
      sivele satay kastikkeella, mausta suolalla ja paista öljyssä.
      Papusalaatti: Freesaa hienonnettu valkosipuli öljyssä ja lisää pavut.
      Freesaa hetki. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä tilkalla
      omenaviinietikkaa.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    paahtoleipa

    Kalkkunakepakot satay ja papusalaattia

    Resepti: Kalkkunakepakot satay ja papusalaattia

    Ainekset

    • Kalkkunakepakot satay:
    • 700 g kalkkunan rintafileetä
    • suolaa
    • satay-kastike:
    • 1 dl maapähkinöitä
    • 2 rkl sokeria
    • 3 rkl soijaa
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 0,5 dl kookosmaitoa
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 2 tl suolaa
    • Papusalaatti:
    • 400 g vihreitä pakastepapuja
    • 2 valkosipulin kynttä
    • 2 tl raastettua inkivääriä
    • 0,5 dl rypsiöljyä
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • ripaus sokeria
    • 1 tl suolaa
    • mustapippuria rouhittuna

    1. Kalkkunakepakot satay: Leikkaa kalkkunan rintafilee ohuiksi
      viipaleiksi. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja
      sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Kaada kastike viipaleille ja anna
      marinoitua tunti pari. Pujota kalkkunaviipaleet liotettuihin
      varrastikkuihin ja paista kypsiksi kuumassa öljyssä isossa
      paistinpannussa. Laita valmiit kepakot uunivuokaan, peitä foliolla ja
      pidä lämpiminä 50 asteisessa uunissa. Papusalaatti: Sulata pavut ja
      käytä ne nopeasti kiehuvassa vedessä. Sekoita öljyyn hienonnetut
      valkosipulin kynnet, inkivääri, viinietikka, sokeri, suola ja
      mustapippuri. Kaada kastike papujen päälle kulhoon, sekoita ja anna
      tekeytyä hetki. Tarjoile kalkkunakepakoiden kanssa. Reseptit: Alex
      Nurmi

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    katkarapusalaatti
    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit