Mainokset

Reseptit sanoilla ‘poromousse’

Perunaletut ja poromousse

Resepti: Perunaletut ja poromousse

Ainekset

  • 5 pientä jauhoista perunaa kuorittuna
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 muna
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • paistamiseen:
  • voita ja öljyä
  • koristeluun:
  • timjamin oksia
  • poromousse:
  • 150 g ranskankermaa
  • 1 dl n. 50 g kylmäsavuporonpaistia pieninä kuutioina
  • 2 tl raastettua piparjuurta
  • 2 rkl persiljaa hienonnettuna
  • suolaa
  • ripaus sokeria

  1. Keitä perunat pehmeiksi suolavedessä. Kaada vesi pois, soseuta perunat.
    Lisää mausteet, muna ja vehnäjauhot. Paista letut voin ja öljyn
    seoksessa. Lusikoi taikinaa pannulle, tasoita ja paista kullanruskeiksi
    molemmin puolin. Valmista poromousse sekoittamalla kaikki ainekset
    keskenään. Muotoile mousse kahdella lusikalla munanmuotoisiksi
    pallukoiksi. Nosta pallukat lettujen päälle. Koristele timjaminoksilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juusto
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit