Mainokset

Reseptit sanoilla ‘possunulkofile’

Täytetty Possunulkofile resepti

Ainekset
n.1,3 kg possun ulkofilettä
aurinkokuivattua tomaattia
kapriksia
peperonia
1 omena
fetaa
suolaa
mustapippuria myllystä
aurikokuivatun tomaatin lientä+rasvaa paistamiseen
Kapteenin tervamarinadi
Ohjeet
Leikkaa possunfile auki levyksi. Nuiji se tasaiseksi. Sirottele suolaa
ja mustapippuria levylle. Siivuta fetaa reiluiksi siivuiksi ja laita
fileelle. Suikaloi tomaatteja ja siivuta omena, laita fileelle.
Halkaise suurimmat peperonit, laita nekin ja joitain kapriksia lihalle
(kts kuva). Kääri rullalle ja kiinnitä cocktailtikuilla. Paista
kuumalla pannulla voi – tomaattiöljyssä lihakäärölle ruskea pinta.
sirottele pintaan kauttaaltaan vielä suolaa. Sivelin pintaan vielä
Kapteenin Tervamarinadia. Laita uuniin noin tunniksi tai kunnes lihan
lämpö on noin 80, kiertoilmalla 180 asteeseen, tav. n. 200.
Anna lihan vetäytyä hetki ja viipaloi se. Tarjoa lisänä perunaa ja
kantarellisoosia.
Tästä syö kaksi henkeä pari kertaa komeasti!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paprika
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit