Mainokset

Reseptit sanoilla ‘puolukka-ruispuuro’

Imelletty puolukka-ruispuuro pirkanmaa tampere resepti ja ruokaohje

* 1,5 l vettä
* 7 dl ruisjauhoa
* 1 tl suolaa
* 5 dl puolukkasurvosta
* 1,5 dl sokeria
* noin 5l kattila
Imelletty puolukka-ruispuuro Pirkanmaa Tampere 8 Annosta
Alkuperäinen ohje `Suomen pitäjä ruoat`Jaakko Kolmonen
Laita noin 7dl vettä kattilaan ja vispaa jauhot veteen. Lisää loput
vedet vispaten ja lisää puolukka, suola ja sokeri.
Pane 120-asteiseen uuniin 10 tunniksi. Sekoita kerran kypsymisen
aikana.
Tarjoa maidon kanssa.
Minulla oli puolukkahilloa joten jätin sokerin pois ja leivinuunissa on
150, mutta laitoin kattilan kansi päällä ritilän päälle. Sekoitin ensi
kerran 3,5 tunnin päästä. Puuro näytti jo upelta ja ihan kypsältä.
Ripottelin sokeria päälle (meillä ei niin välitetä kuoresta) ja laitoin
kuitenkin takaisin. Uskon sen olevan kuitenkin jo kypsää koska koiran
yrjölänpuurokin oli kerennyt kypsyä. Mutta jospa se imeltyisi lisää
uunissa. Kahden tunnin päästä oli jo ihan valmista.
Eli 150 asteisessa uunissa sekoita kahden tai kolmen tunnin päästä ja
anna vielä imeltyä pari, kolme tuntia.
Yhteensä meni 5,5 tuntia.
* Imelletty puolukka-ruispuuro Pirkanmaa Tampere
Resepti: Imelletty puolukka-ruispuuro pirkanmaa tampere 8 annosta

Hakusanat:

Kuva galleriasta

suklaakeksit
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit