Mainokset

Reseptit sanoilla ‘rahkamunkit’

Tomaatti-ricottacannelonit ja rahkamunkit

Resepti: Tomaatti-ricottacannelonit ja rahkamunkit

  • Tomaatti-ricottacannelonit:
  • 1 pkt canneloneja tai tuorepastaa
  • 20 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 400 g ricottajuustoa
  • 2 ruukku basilikaa
  • kastike:
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • tilkka öljyä
  • muutama basilikan lehti
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • suolaa
  • mustapippuria
  • juustoraastetta esim. parmesania
  • Rahkamunkit:
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 1 rkl kardemummaa
  • 1 dl maitoa
  • 200 g maitorahkaa
  • 2 kananmunaa
    1. Tomaatti-ricottacannelonit: Valmista ensin tomaattikastike: Hienonna
      sipulit ja kuullota ne pehmeiksi kattilassa öljytilkassa. Lisää
      kattilaan tomaattimurska, hienonnetut basilikan lehdet,
      balsamiviinietikka ja sokeri. Kiehauta ja hauduta n. 10 minuuttia.
      Soseuta kastike halutessasi tasaiseksi sauvasekoittimella ja mausta
      suolalla ja mustapippurilla. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja
      basilika veitsellä ja sekoita ne ricottan joukkoon. Notkista seosta
      aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä. Maista ja mausta tarvittaessa
      suolalla ja mustapippurilla. Täytä cannelonit ricottaseoksella ja lado
      ne kevyesti voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle tomaattikastike ja
      ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteisessa uunissa 20-30
      minuuttia niin, että cannellonit pehmenevät. Tarjoile raikkaan salaatin
      kanssa. Rahkamunkit: Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää maito, rahka
      sekä kananmunat ja sekoita taikina tasaiseksi. Ota kahden lusikan
      avulla taikinasta pieniä nokareita ja tipauta ne kuumaan öljyyn (
    2. 80c). Paista munkit kullanruskeiksi, noin 2-3 min. Sokeroi lämpiminä
      ja tarjoa mahdollisimman tuoreina. Reseptit: Alex Nurmi

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kasviskeitto
    Mainokset
    Sivut