Mainokset

Reseptit sanoilla ‘raparperi-rahkakääretorttu’

Raparperi-rahkakääretorttu

Resepti: Raparperi-rahkakääretorttu

Ainekset

  • pohja:
  • 4 munaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 1/2 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl öljyä leivinpaperin voiteluun
  • täyte:
  • 3 dl noin 200 g soseeksi tai hilloksi keitettyjä rapaperinvarsia
  • rahkaseos:
  • 250 g maitorahkaa
  • 100 g sulatettua valkosuklaata

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi
    vaahdoksi. Sekoita vaahtoon jauho-leivinjauheseos. Kaada taikina
    öljyllä voidellun leivinpaperin päälle pellille ja paista uunin
    keskitasolla 7–10 minuuttia, kunnes levy on kauniin keltainen. Kumoa
    kypsä torttupohja toiselle leivinpaperille. Irrota leivinpaperi
    torttupohjasta varovasti. Anna jäähtyä. Levitä raparperihillo
    kääretortun päälle. Sulata valkosuklaa ja sekoita se rahkaan. Leivitä
    rahkaseos hillon päälle. Rullaa torttupohja kääretortuksi ja jätä
    saumakohta alaspäin.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

omena
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit