Mainokset

Reseptit sanoilla ‘sisäfilettä’

Sahramiomenilla täytettyä porsaan sisäfilettä siiderikastikkeella

Resepti: Sahramiomenilla täytettyä porsaan sisäfilettä siiderikastikkeella

Ainekset

  • 1,5 kg porsaansisäfile
  • ½ kg lohkottuja omenoita
  • 10 g viipaloitua sipulia
  • 1 rkl viherpippuria
  • 1/3 psq sahramia
  • 1 dl valkoviiniä

  1. Kuullota täytteen omenat ja sipulit. Lisää viherpippuri, sahrami ja
    valkoviini. Kypsennä ja jäähdytä. Tee sisäfileisiin veitsellä
    pitkittäin viillot ja täytä fileet omenaseoksella. Ruskista fileet
    pinnaltaan ja kypsennä 225 asteisessa uunissa 12 – 15 minuuttia. Anna
    vetäytyä 20 minuuttia ennen tarjoamista. Siiderikastike 75 g
    salottisipulia 50 g porkkanaa 50 g varsiselleriä 50 g purjoa 100 g
    omenaa ½ dl omenaviinietikkaa ½ l kuivaa siideriä 1 raakunanoksa 1 rkl
    mustapippuria 1 laakerinlehti 1 l vahvaa syylientä Kuullota paloitellut
    juurekset ja sipulit. Lisää omenaviinietikka ja siideri ja keitä kokoon
    kolmannekseen. Lisää mausteet ja syyliemi. Keitä kokoon ja siivilöi.
    Suurusta halutessasi Arrow-jauheella.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaattikeitto

Rapeaa porsaan sisäfilettä

Resepti: Rapeaa porsaan sisäfilettä

Ainekset

  • 500 g porsaan sisäfilettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • paljon provencale-mausteseosta
  • tuoretta rakuunaa
  • oliiviöljyä
  • kanelia
  • suolaa

  1. Pilkotaan sisäfile kolmeen osaan. Kiehautetaan vesi, lisätään liha ja
    mausteet. Keitetään 45 min – 1 tunti. Pilkotaan sisäfileet n. 5 sentin
    siivuihin ja revitään pieniksi suikaleiksi. Paistetaan (tosi) ruskeiksi
    ja (tosi) rapeiksi. Lisätään suola.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit