Mainokset

Reseptit sanoilla ‘suklaakakku’

ITALIALAINEN SUKLAAKAKKU resepti

Ainekset
4 kpl munaa
2 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
200 g tummaa suklaata(talous)
Ohjeet
-sulata margariini ja suklaa vesihauteessa,anna jäähtyä.
-sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe.
-vatkaa munat ja sokeri,lisää voi-suklaaseos,lopuksi vehnäjauhot.
-voitele hyvin 2 litran vuoka,kaada taikina vuokaan.
-paista 175c/n.25min.
-anna jäähtyä hieman,sirottele pinnalle tomusokeria.
(kakun on tarkoitus jäädä hieman kosteaksi)

Hakusanat:

Kuva galleriasta

piirakka

Jouluinen suklaakakku resepti

Ainekset
400 g rahkaa
200 g tummaa suklaata
4 liivatelehteä
0,5 dl Kahvia
4 dl vispikermaa
pohjaksi kääretorttupohja
koristeeksi vispikermaa ja kirsikoita
Ohjeet
liivatteet kylmään veteen. sekoita sulatettu suklaa maitorahkan
joukkoon ja kuumenna kahvi. lisää liivatteet kahvin joukkoon ja sekoita
ohuena naruna suklaarahkan sekaan. vaahdota kerma ja lisää nostellen
sekaan. valmista käärretorttupohja ja anna hyytyä väh. 4h. koristele
kermapursotuksilla ja kirsikoilla!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kanapasta

Kladdkaka, helppo suklaakakku resepti

Ainekset
150 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
½ rkl vaniljasokeria
3/4 dl kaakaojauhetta
3 munaa
2 rkl vahvaa kahvia
100 g Vaahtokarkkeja
Ohjeet
Sulata voi tilavassa kattilassa. Ota pois liedeltä ja lisää muut aineet
lukuunottamatta vaahtokarkkeja.
Voitele irtopohjavuoka, halk. 24 cm. Kaada taikina vuokaan, painele
vaahtokarkit suklaataikinaan. Isot vaahtokarkit voit halutessasi pieniä
saksilla.
Paista kakkua 175 asteessa 20 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä
tahmaiseksi.
Paranee vanhetessaan jos ehtii vanheta. Eli voi laittaa jääkaappiin
päiväksi pariksi. Myös sopiva pakastaa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviskeitto

Mehevä suklaakakku resepti

Ainekset
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl Kaakaota
2 tl leivinjauhetta
2,5 dl sokeria
2 tl vanilijasokeria
1,25 dl rypsiöljyä
1 dl maitoa
1 dl kiehuvaa vettä
Ohjeet
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää sokeri, öljy, maito. Sekoita hyvin.
3. Lisää kiehuva vesi. Sekoita.
4. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Myös joku
laakea vuoka käy.
5. Paista 180 asteessa n. 40 minuuttia

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

Köyhän suklaakakku resepti

Ainekset
pohja
150 g keksimuruja
50 g voita
päällys
5 dl maitoa
0,75-1 dl perunajauhoa
0,5 dl sokeria
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
Pinnalle valkosuklaarouhetta
Ohjeet
Murskaa pikkuleivät ja lisää sulatettu rasva. Sekoita keskenään ja
painele irtopohjavuoan pohjalle. Laita kylmään kovettumaan.
Sekoita kiisseliaineet kylmänä ja kiehauta. Lisää pohjan päälle. Anna
kiisselin hieman jäähtyä ja lisää suklaarouhe. Ja kylmään jähmettymään.
*vink* Jos et laita suklaarouhetta päälle, kannattaa lisätä kiisselin
sokerin määrää, ei ole kauhean makea.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Suklaakakku resepti

Ainekset
POHJA:
185 g wilhelmiina-pikkuleipiä
50 g voita
Täyte:
1 levy taloussuklaata
1/2 dl sokeria
400 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
3 liivatelehteä
1/2 dl vahvaa, kuumaa kahvia
4 dl vaahtoutuvaa kinuskikermaa
Ohjeet
Murskaa pikkuleivät ja sulata voi! Sekoita keksimurut ja sulatettu voi
keskenään! Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan pohjan kokoinen pala.
Aseta se vuokaan ja levitä päälle muruseos! Sulata paloiteltu suklaa
mikrossa tai liedellä vesihauteessa! Sekoita suklaasula ja sokeri
tuorejuuston joukkoon sähkövatkaimella. Pehmennä liivatelehtiä kylmässä
vedessä noin 5 min. Purista kuiviksi ja liota kiehuvan kuumaan kahviin.
Yhdistä liivateseos tuorejuusto-suklaaseokseen. Lisää viimeisenä
vaahdotettu kinuskikerma. Kaada täyte pohjalle. Tasoita pinta ja peitä
foliolla. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 h tai yön yli. Irrota
kakku vuoasta ja laita tarjolle. Koristele esim. kinuskikermavaahdolla
ja pekaanipähkinöillä.
Vinkki!!! Voit korvata kinuskikermavaahdon myös tavallisella
kuohukermalla. Lisää tällöin sokerin määrää 1/3 dl:llä!
* Voit halutessasi pakastaa kakun. Sulata se hitaasti jääkaapissa ja
koristele vasta ennen tarjoilua!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Suklaakakku (serkultani) resepti

Ainekset
2 kananmunaa ja 3 dl sokeria
2 rkl kaakaota ja 1 tl leivinjauhetta
3/4 dl maitoa
3/4 dl kiehuvaa vettä
3 dl vehnäjauhoja
150 g Voita (sulana)
Kuorrutus:
2 dl sokeria , ½ dl kaakaota , ½ dl maitoa
1 rkl voita ja 1 tl vaniljasokeria
Ohjeet
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää jauhot , johon olet laittanut leivinjauheen ja kaakaon. Sulata
voi ja lisää siihen vesi ja maito ja lisää ne lopuksi munavaahtoon.
Kypsennä 175 asteessa n:40 min.
Kuorrutus:Kuumenna kaikki kuorrutusaineet kattilassa niin että se
poreilee Ota pois levyltä.Anna vähän läähtyä . Laita väliin ja päälle.
Korista suklaapaloilla ja keskelle kookoshiutaleilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Aprikoosi-suklaakakku resepti

Ainekset
175 g margariinia
1 1/4 dl kaakaojauhetta
1 dl vahvaa kahvia
2 dl sokeria
2 munaa
1 rkl vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
tomusokeria
Ohjeet
1. Sulata margariini isossa kattilassa. Vatkaa kaakaojauhe, kahvi ja
sokeri joukkoon. Anna seoksen jäähtyä.
2. Vatkaa munat. Sekoita suklaaseokseen munat, vaniljasokeri ja
vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivijauhe.
3. Kaada taikina irtoreunaiseen vuokaan. Paista kakkua uunin
keskiosassa 20 min 175-asteessa.
4. Koristele tomusokerilla, aprikoosinpuolikkailla ja viinirypäleillä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

salaatti

Paavon suklaakakku resepti

Ainekset
125 g margariinia
2 dl sokeria
2 kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1 dl maitoa tai kermaa
Ohjeet
Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin
sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne muna-margariinivaahtoon
vuorotellen maidon tai kerman kanssa. Sekoita tasaiseksi. Älä veivaa
liikaa ettei kuohkeus katoa. Paista kakkua 175° noin 45 min. Tarkkaile
uunia ettei kakku pääse kärähtämään. Voit kokeilla tikulla kakun
kypsyyttä loppuvaiheessa. Jos tikkuun ei tartu taikinaa on kakku kypsä.
Anna seistä hetken vuoassa ja kumoa sitten vadille. Voit pitää vuoan
kakun päällä niin se säilyy mehukkaana loppumilleille saakka.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jaatelo

ultimate suklaakakku resepti

Ainekset
175 g voita
175 g sokeria
4 munaa
200 g jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
TÄYTE
4,5 dl kuohukermaa
375 g tummaa suklaata
päällyste
200 g tummaa suklaata
Ohjeet
POHJA:
Voitele irtopohja vuoka n.20 senttiä halkaisijaltaan. Vaahdota sokeri
ja voi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa jokainen muna kunnolla sokeri
voi seokseen. Sihtaa jauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe seokseen.
(VAROVASTI!!!) Sulata suklaa ja lisää taikinan joukkoon.
Paista pohja 180 asteessa n. 40 min. Anna pohjan jäähtyä ja leikkaa
kahtia.
TÄYTE:
Keitä kerma ja muistakkin sekoittaa kokoajan, lisää suklaata sekaan
pikkuhiljaa kunnes kerma ja suklaa on kunnolla sekaisin. Laita seos
kulhoon ja vatkaa kunnes kerma suklaa seos on ilmavaa/jäähtynyt.
Laita kolmannes täytteestä jemmaan ja levitä muu osa täytteestä
kakkukerrosten väliin, päälle ja sivuille.
PÄÄLLYSTE:
Sulata suklaa ja kumoa se leivinpaperille, kunnes suklaa alkaa olla
jähmeää leikkaa suklaasta hieman kakkua korkeampia pitkiä suikaleita.
Asettete suikaleet kakun ympärille seinäksi. Laita se jemmassa oleva
täyte pursotin pussiin ja pursota siitä koristeet kakun päälle!!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vihreat_pavut
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit