Mainokset

Reseptit sanoilla ‘tyrnimarjakastiketta’

Jäniksen filee, tyrnimarjakastiketta ja basilikaperunaa

Resepti: Jäniksen filee, tyrnimarjakastiketta ja basilikaperunaa

Ainekset

  • 600 g jäniksen fileetä
  • valkopippuria
  • suolaa
  • Kastike:
  • 1/2 l tummaa riista- tai lihalientä
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 1/2 dl tyrnimehua
  • 1/2 kpl sipulia
  • 2 oksaa tuoretta timjamia
  • 1 oksa rosmariinia
  • suolaa
  • 2 tl punaviiniä
  • 2 tl maizenaa
  • Basilikaperuna:
  • 400 g perunoita, esim. asterix

  1. Valmista kastike. Paahda sokeri ja lisää lihaliemi, tyrnimehu ja
    mausteet. Keitä noin 20 minuuttia hiljaisella tulella. Siivilöi ja
    suurusta punaviini-maizena seoksella. Basilikaperuna: Sekoita
    hienonnettu basilika pehmennetyn voin joukkoon . Viipaloi kuoritut
    perunat aivan ohuiksi viipaleiksi. Lado uuniastiaan ja sivele
    basilikavoilla. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 10 minuuttia. Paista
    jäniksen filee parilapannulla. Nosta laudalle ja hiero pintaan suolaa
    ja valkopippuria. Anna vetäytyä keittiöliinan alla noin 5-10 minuuttia.
  2. Juomasuositukset
    [janistyrni1.jpg] Castillo de Molina Chardonnay
    Alkon tuotenumero: 576107 | 9,99 €
    [7]Alkon tuotetiedot
    [janistyrni2.jpg] Jeanjean Merlot
    Alkon tuotenumero: 452817 | 7,25 €
    [8]Alkon tuotetiedot

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaattikeitto
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit