Mainokset

Reseptit sanoilla ‘useampi’

Yksi taikina – useampi kakku: mariannebrownie

Resepti: Yksi taikina – useampi kakku: mariannebrownie

Ainekset

  • peruskakkutaikina:
  • 250 g pehmeää huoneenlämpöistä voita
  • 2 1/2 dl sokeria
  • 4 kananmunaa
  • 1-2 tl leivinjauhetta
  • 4 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 dl maitoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • Mariannebrownie:
  • 1 annos peruskakkutaikinaa
  • 120 g taloussuklaa crush suklaarouhetta
  • 150 g Marianne crush karamellirouhetta
  • kuorrutus:
  • 200 g tummaa leivontasuklaata
  • 1 dl kermaa
  • 150 g Marianne crush karamellirouhetta

  1. Vatkaa voi ja puolet sokerista vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa
    kananmunat ja loput sokerista vaahdoksi. Yhdistä pienin erin munavaahto
    voivaahtoon voimakkaasti vatkaten. Lisää seokseen vuorotellen
    vehnäjauhoja sekä maitoa ja mausta taikina vaniljasokerilla.
  2. Lisää kakkutaikinan joukkoon taloussuklaa crush suklaarouhepussi ja
    Marianne crush karamellirouhepussi. Kaada taikina uunivuokaan. Reseptiä
    tehdessä käytetty 3,2L vetoista 4,5x38x26,5 cm kokoista matalaa vuokaa.
    Paista 200 asteisessa uunissa noin 45 min, tai kunnes kakku on kypsä.
    Kokeile kypsyyttä tikulla. Peitä kakku, jos pinta rupeaa tummumaan
    liikaa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohikala

Yksi taikina – useampi kakku: wiener nougat hedelmäkakku

Resepti: Yksi taikina – useampi kakku: wiener nougat hedelmäkakku

Ainekset

  • perustaikina:
  • 250 g pehmeää huoneenlämpöistä voita
  • 2 1/2 dl sokeria
  • 4 kananmunaa
  • 1-2 tl leivinjauhetta
  • 4 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 dl maitoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • Wiener nougat hedelmäkakku:
  • 2 dl kuivattuja hedelmiä pilkottuna
  • 2 rkl rommia
  • 1 annos peruskakkutaikinaa
  • 150 g Wiener nougat crush mantelikrokanttia

  1. Vatkaa voi ja puolet sokerista vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa
    kananmunat ja loput sokerista vaahdoksi. Yhdistä pienin erin munavaahto
    voivaahtoon voimakkaasti vatkaten. Lisää seokseen vuorotellen
    vehnäjauhoja sekä maitoa, ja mausta taikina vaniljasokerilla.
  2. Laita hedelmätpalat rommiin maustumaan. Lisää hedelmäpalat ja Wiener
    nougat crush mantelikrokantti kakkutaikinan joukkoon. Kaada taikina
    uunivuokaan. Reseptiä tehdessä käytetty 1,2 L vetoista 26x4x26 cm
    kokoista pyöreää vuokaa. Paista 200 asteisessa uunissa noin 45-55 min,
    tai kunnes kakku on kypsä. Kokeile kypsyyttä tikulla. Peitä kakku, jos
    pinta rupeaa tummumaan liikaa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kanapasta
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit