Mainokset

Reseptit sanoilla ‘uunia’

Valkosuklaakakku ilman uunia resepti

Ainekset
kakkupohja:
200 g digestive-keksejä
80 g voita
Täyte:
300 g Hovi-tuorejuustoa
3 kananmunaa
2 dl sokeria
250 g valkoista suklaata
2 tl vaniljasokeria
6 liivatelehteä (+ n. 1 1/2 dl vettä)
3 dl kuohukermaa
Ohjeet
1. Laita irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperi. Murskaa keksit
muruiksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi tai margariini. Painele seos
tasaisesti leivinpaperille kakun pohjaksi.
2. Laita liivatelehdet pehmenemään runsaaseen määrään kylmää vettä
vähintään 10 minuutiksi.
3. Erota kananmunista valkuaiset ja keltuaiset. Sulata valkosuklaa
vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri
tasaisiksi ja lisää valkosuklaa.
4. Vatkaa kerma vaahdoksi.
5. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
6. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne tilkkaan kiehuvan
kuumaa vettä. Vatkaa liivateseos juusto-suklaaseokseen. Lisää
kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto. Kaada seos vuokaan
keksimuropohjan päälle.
7. Anna täytteen jähmettyä jääkaapissa n. 5 tuntia tai seuraavaan
päivään.
8. Koristele kakku. Päälle voi laittaa esim. vauvansosetta (mango
hyvää), mansikoita, kiiviä, mandariineja ja kirsikoita, ja kiille antaa
hyvän kiillon.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkeleet
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit