Mainokset

Reseptit sanoilla ‘uunilohkoperunat’

Täytetty possun ulkofilee, uunilohkoperunat ja parsakaalia

Resepti: Täytetty possun ulkofilee, uunilohkoperunat ja parsakaalia

Ainekset

  • Täytetty porsaan ulkofilee:
  • 700-800 g porsaan ulkofileetä
  • 1 nippu persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 3 rkl raastettua parmesania
  • 1-1,5 dl öljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa, mustapippurirouhetta
  • Maustetut lohkoperunat:
  • 1-2 pss pakastelohkoperunoita
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 3 rkl kuivattua sipulia
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • ruokaöljyä
  • Toffeejäätelö:
  • 1 l vaniljajäätelöä
  • 1 pss kermatoffeeta paloiteltuna
  • 100 g paahdettuja hasselpähkinöitä
  • 2 dl valmista suklaakastiketta

  1. Täytetty porsaan ulkofilee: Mittaa persilja, valkosipuli,
    pinjansiemenet, parmesaanijuusto sekä sitruunanmehu tehosekoittimeen ja
    sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon öljy ohuena nauhana koko ajan koneen
    käydessä. Leikkaa possun filee varovasti levyksi ja mausta se molemmin
    puolin suolalla ja mustapippurilla. Levitä persiljaseos tasaisesti
    fileen päälle. Kääri filee tiukaksi rullaksi ja sido se kiinni
    paistinarulla. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ota rullaan kaunis
    pintaväri kauttaaltaan kääri rulla tiukasti folioon. Laita filee 175
    asteiseen uuniin n. 45 minuutiksi. Maustetut lohkoperunat: Murskaa
    kuivattu sipuli jauhelmaksi. Sekoita kaikki mausteet. Kaada valmiit
    lohkoperunat uunipannuun ja sekoita mukaan mausteseos sekä tilkka
    öljyä. Valmista perunat pakkauksen ohjeen mukaan. Toffeejäätelö: Vatkaa
    vaniljajäätelö pehmeäksi ja sekoita joukkoon toffeet ja pähkinät.
    Kääntele seokseen suklaakastike ja annostele jäätelö tarjoilumaljoihin.
    Laita maljat hetkeksi pakkaseen ja nosta ne esiin juuri ennen
    tarjoilua. Koristele toffeilla ja esim. tuoreella mintulla. Reseptit:
    Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit