Mainokset

Reseptit sanoilla ‘välimäki/makujen’

Hans Välimäki/Makujen Salaisuudet

Resepti: Hans Välimäki/Makujen Salaisuudet

Ainekset

  • 8 kpl isoa perunaa suikaleina
  • 1 prk anjoviksia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 3 kpl salottisipulia hienonnettuna
  • 4 rkl voita
  • pippuria
  • (suolaa)

  1. Sulata voi kattilassa ja kuullota perunasuikaleita sekä sipuleita
    hetki. Kaada mukaan kerma, anjovikset ja mausteet. Sekoita ja kaada
    seos uunivuokaan. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.
    Resepti: Hans Välimäki/Makujen Salaisuudet

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Hans Välimäki/Makujen

Resepti: Hans Välimäki/Makujen

Ainekset

  • 600 g erilaisia kasviksi pitkinä ja ohuina suikaleina (esim.
  • porkkanaa, sidesalaattia, fenkolia, retikkaa jne.)
  • Oliividippi:
  • 2 dl majoneesia
  • suolaa ja pippuria
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • 3 rkl tummia oliiveja
  • Kinkku-vuohenjuustokevätkääryleet:
  • 8 arkkia filo- tai kevätkääryletaikinaa
  • 1 kananmuna
  • 8 siivua ilmakuivattua kinkkua
  • 200 g vuohenjuustoa
  • tuoretta basilikaa
  • voita sulatettuna
  • öljyä kypsentämiseen

  1. Dippikasvikset ja oliividippi: Sekoita kaikki aineet tasaiseksi
    tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Tarjoile suikaloitujen
    kasvisten kera. Kinkku-vuohenjuustokevätkääryleet: Voitele taikinalevyt
    voilla. Levitä jokaiselle siivu ilmakuivattua kinkkua. Nosta kinkun
    keskelle pala vuohenjuustoa ja hienonnettua basilikaa. Kääri taikina
    täytteineen tiukaksi rullaksi ja voitele pinta kananmunalla. Kypsennä
    rullia kuumassa öljyssä kunnes niiden pinta saa kauniin värin, valuta
    talouspaperin päällä ja tarjoile. Resepti: Hans Välimäki/Makujen
    salaisuudet

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaatti
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit