Mainokset

Reseptit sanoilla ‘vietnamilainen’

Vietnamilainen salaatti

Resepti: Vietnamilainen salaatti

Ainekset

  • 300 g Keitettyjä,puhdistettuja katkarapuja
  • 200 g Keitettyjä kanan rintapaloja
  • 200 g Pavun ituja
  • 1 Porkkana
  • 1/2 Kurkku
  • Muutama korianterin lehti
  • 50 g Rouhittuja maapähkinöitä
  • 2 rkl Sitruunamehua
  • Ripaus sokeria
  • 2 rkl Kalakastiketta
  • Suolaa ja pippuria

  1. .Kiehauta vesi 2.Pane pavun idut veteen muutamaksi sekunniksi 3.Kaada
    vesi pois ja anna itujen jäähtyä 4.Kuori porkkana ja kurkku 5.Raasta
    porkkana 6.Leikkaa kurkku sormenohuiksi suikaleiksi 7.Hienonna
    korianterin lehdet saksilla lasissa 8. Sekoita kastiketta varten
    sitruunamehu,sokeri,kalakastike ja pippuri kulhossa 9.Asettele
    kasvikset ja korianteri vadille ja peitä kastikkeella 10.Leikkaa
    kanapalat kuutioiksi 11. Asettele ne katkarapujen kanssa vadille
  2. 2.Koristele korianterilla ja maapähkinärouheella

Hakusanat:

Kuva galleriasta

suklaakeksit
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit