Reseptit sanoilla ‘wokattuja’
Höyrytettyä kuhaa ja Wokattuja vihaneksia resepti
Ainekset
600 g nahallista suomustettuja kuhafilettä
chiliöljyä vaikkapa Amoy
tuoretta korianteria hienonnettuna
200 g ohuina suikaleina
100 g siitakesieniä ohuinaviipaleina
100 g banbunversoja esim amoy
ruukullinen rukolasalattia
100 g esikiehutettujauja keväsipuleita tahi purjoa makusi mukaan
1/2 pussia riisinuudeleita
öljyä paistamiseen
6 rkl sitrunakastiketta esim. amoy
suolaa
tuoretta korianteria
Ohjeet
Pane riisinuudelit kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä,että ne
pehmenevät.Puhdista kuhafile täysin ruodottomaksi.Irroita villolla
,mutta jätä nahka ehjäksi.Sivele kalojen pinnat mausteöljyllä ja kääri
huolellisesti tuorekelmuun.Pane kalat kypsymään kuumaan vesihöyryyn
ritilän päällä n.5min.Kypsennä vihannekset wokilla tahi pannula.Pane
ensinmäiseksi pannule porkkanat,sitten sienet ja lopuksi banbunversot
ja rucola.Mausta sitruunaöljyllä.Lisää hieman vettä kirpeyden
vähentämiseksi. Lisää esikypsennetytt kevätsipulin varret ja pehmeneet
riisinuudelit.Annostele kauniisti lautaselle.Sitten poistat kaloista
tuorekelmun ja nostat kalafileet vihannesten pälle.Koristele tuorella
korjanterilla.Sen jälkeen naapurin ukkokin on niin kades että lähtee
hakemaan itsellensä thai vaimoa.
Hakusanat:
- riisinuudeli reseptit
- riisinuudeli lohi
- höyrytettyä
- v leikkaus kuha
- riisinuudelit reseptit
- muhennos kuhan kanssa
- kuhaa ja suppilovahverokastike
- kroisanti resepti
- höyrytettyä purjoa ja vadelmavinegrettiä
- höyrytettyä kuhaa ohje
- höyrytettyä kuhaa ja parsaa
- wokatut riisinuudelit
Kuva galleriasta

Itämaista ankkaa sekä wokattuja vihanneksia ja nuudeleita
Resepti: Itämaista ankkaa sekä wokattuja vihanneksia ja nuudeleita
Ainekset
- Itämaista ankkaa:
- 2 ankanrintaa
- suolaa
- mustapippuria
- 0,5 dl hunajaa
- 1 appelsiinin mehu ja raastettu kuori
- 5 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna
- Vihanneksia ja nuudeleita hapanimeläkastikkeessa:
- 200 g munanuudeleita
- 1 porkkana
- 1 palsternakka
- 10 cm pala purjoa
- 200 g sokeriherneen palkoja
- puolikas tuore chilipalko
- ruokaöljyä
- Kastike:
- 0,75 dl sokeria
- 0,5 dl etikkaa
- 1 tl suolaa
- 2 dl vettä
- 1 rkl tomaattisosetta
- 1 rkl maissijauhoja
- pieni vesitilkka
-
Itämaista ankkaa: Leikkaa ankan rintafileen rasvapuolelle tiheät
viillot ristikkäin. Mausta ankanrinnat huolellisesti molemmin puolin
suolalla ja pippurilla ja laita ne kylmälle paistinpannulle rasvanahka
alaspäin. Nosta pannu kuumenevalle liedelle, jotta ylimääräinen rasva
sulaa pois. Paista kummaltakin puolelta kauniinväriseksi. Sekoita
hunajaan appelsiinimehu ja appelsiinin raastettu kuori sekä raastettu
inkivääri. Hiero rintafileiden pintaan hunaja-appelsiiniseos. Paahda
vielä 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Leikkaa ohuiksi
viipaleiksi. Vihanneksia ja nuudeleita hapanimeläkastikkeessa: Mittaa
kattilaan sokeri, etikka, suola sekä vesi ja kiehauta. Sekoita joukkoon
tomaattisose. Sekoita maissijauhot pieneen vesitilkkaan ja sekoita se
kastikkeen joukkoon. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi. Nosta kattila
liedeltä. Liota munanuudelit pehmeiksi runsaassa vedessä. Suikaloi
porkkana, palsternakka, purjo, sokeriherneet sekä chili ohuiksi
suikaleiksi. Kuumenna wokissa tilkka öljyä ja kuullota vihannekset
siinä. Lisää joukkoon nuudelit sekä hapanimeläkastike. Leikkaa ankan
rinnat ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile vihannesten, nuudelien ja
hapanimeläkastikkeen kera. Reseptit: Sanna Miettunen
Hakusanat:
- porsaankylki resepti
- sokeriherneiden keittoaika
- ankan koipi paisti
- linnun sulattaminen huoneenlämmössä 400g
- ankka nuudeli
- vihannekset savustuspussissa
- kylmä luumukastike valkosipulia
- konjakkikastike kookosmaito
- kokonaisena paistettua ankkaa viinirypälekastike
- kokonainen ankka padassa uunissa
- kanaa nuudeleita kaalia
- karitsanfilee resepti hans välimäki
- nuudelit inkivääri appelsiini
- ankanrinta punaviini - kirsikkakastikkeessa
- possua inkiväärikastikkeessa resepti
- punakaalilisäke ankalle
- resepti porsasta inkiväärikastikkeessa
- ankanrinta aasia
- stockmann chilihärkä & nuudeli ravintosisältö
- teeren varpaat oksan
- ankan koiven paisto
- nuudelia possua purjoa
- nuudelia jabroileria
- kasviscouscous ankalle
- kiinalainen resepti bambun tuore
- kokonainen ananas ruokaohje
- itämaisesti wokattuja kasviksia
- itämainen luumukastike
- caponata ankkaa
- ankkaa nuudeleita
- ankkaa ja vihanneksia
- mustikka hilloke suklaakakulle
- vihanneksia ankan kanssa reseptejä
Kuva galleriasta

Wokattuja vihanneksia ja nuudeleita
Resepti: Wokattuja vihanneksia ja nuudeleita
Ainekset
- Maustekastike:
- 1 rkl fish saucea (kalakastiketta)
- 1 rkl oyster saucea (osterikastiketta)
- 2 rkl soijakastiketta (mielellään makeaa)
- 4 rkl sokeria
- 3 tl tuoretta inkivääriä
- 1 sitruunan mehu
- 1 dl vettä
- vihannekset:
- 1 porkkana
- 1/2 purjo
- 100 g siitakesieniä
- 1 sipuli
- 200 g kaalia
- 1/2 kesäkurpitsa
- 100 g sokeriherneitä
- 400 g riisinuudeleita
- mustapippuria
- seesamöljyä
- tuoretta korianteria
-
Maustekastike Lämmitä vesi kattilassa ja sulata sokeri vedessä, sekoita
muut aineet joukkoon. Wokatut vihannekset Suikaloi kaikki vihannekset
tulitikun paksuisiksi suikaleiksi, liota nuudeleita kädenlämpöisessä
vedessä noin 15 minuuttia. Laita seesamöljy wokkipannuun. Paista ensin
sipulia ja kaalia hetki, lisää porkkanat. Lisää kesäkurpitsat,
sokeriherneet ja maustekastike. Lisää nuudelit ja anna lämmetä. Lisää
korianteri ja mustapippuri. Nosta keittolautaselle ja koristele
tuoreella korianterilla.
Hakusanat:
- Wokatut vihannekset
- pitsasalaatti ohje
- sokeriherneen keittoaika
- wokatut nuudelit
- sokeriherneiden keittäminen
- sokeriherneet keittoaika
- wokatut porkkanat ja herneenpalot
- pakastekasvikset
- gratinoidut pakastekasvikset
- munakasrulla pakastekasvikset
- sokeriherneet keittäminen
- wok vihannekset fenkoli
- pakastekasvikset friteeraa
- härkäwok seesaminsiemeniä kiinankaali
- inkivääri nuudeli chili
- kiinankaalia ja nuudeleita
- wokatut
- wok resepti kalakastiketta
- kurkku inkivääri shotti
- lettu 249
- Monterey Jack -juustoa laktoositon?
- parsa purjo lisäke
- pakastekasvikset resepti
- wokatut vihannekset ja nuudelia
Kuva galleriasta
