Mainokset

Reseptit sanoilla ‘yrttiporsas’

Juustoinen Yrttiporsas resepti

Ainekset
1 kg porsaanfilettä
2-3 dl emmentaal punaleim raastejuustoa
50 g voita
5 kpl valsipulin kynttä
1 rkl suolaa
2 rkl rrosmariinia
2 rkl salviaa
1 rkl timjamia
1/2 rkl vastajauhettua mustapippuria
Kastike:
3 dl paistinlientä+vettä
2 dl kuohukermaa
2 rkl Vehnäjauhoja,suolaa ja mustapippuria myllystä
Ohjeet
Leikkaa fileeseen terävällä veitsellä syvä viilto.Täytä viilto
juustoraastella.Sido file kalastajanlangalla ja ruskista kauttaaltaan
huolellisesti voissa.Nosta jäähtymään .Hienonna valkosipulin kynnet
veitsellä mahdollisimman pieneksi ja sekoita suola mustapippuri ja
yrtit sekaisin.Hiero se fileen pintaan mahdollisimman hyvin rakkautta
tuntien. Aseta file paistopussiin uunipannulle ja leikaa pussin
yläkulmasta pieni pala pois mutta kuitenkin niin ettei neste valu
uuniin. kypsennä n.175 astetta n.40min.Anna fileen levätä ja sen
jälkeen vasta poista kalastajanlanga.Siivilöi paistinliemi kattilaan
,lisää vettä niin että nestettä on n.3dl.Lisää kerma ja jauhot.Kuumenna
sekoita anna kiehua kokoon.Mausta.Leikkaa liha viipaleiksi.Sopii
mainiosti kermaperunoiden ja appelsiini-sipulisalaatin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee
Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit