Mainokset

Äyriäissalaatti Katkarapu-caesarsalaatti resepti

Mainokset

Äyriäissalaatti Katkarapu-caesarsalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Katkarapu-caesarsalaatti
  3. 4 annosta
  4. 250 g katkarapuja (pakaste)
  5. 1 kpl rooman- eli sidesalaattia ruukussa
  6. 4 kpl paahtoleipäviipaletta
  7. 2 dl oliiviöljyä
  8. 4 rkl parmesaanijuustoa (lastuina)
  9. Kastike
  10. 5 kpl anjovista
  11. 2 kpl valkosipulinkynttä
  12. 2 rkl sitruunamehua
  13. 1 rkl dijoninsinappia
  14. 1 tl worcestershirenkastiketta
  15. ½ tl mustapippuria
  16. ¾ dl oliiviöljyä
  17. 2 rkl parmesaanijuustoa (raasteena)
  18. Sulata ja valuta katkaravut. Huuhdo salaatinlehdet, valuta ja kuivaa.
  19. Revi salaatinlehdet suurehkoiksi suupaloiksi. Kokoa salaatti
  20. tarjoiluastiaan.
  21. Kuutioi leipäviipaleet ja paahda ne pannulla öljyssä rapeiksi.
  22. Hienonna anjovisfileet ja kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita
  23. sauvasekoittimella kastikkeen muut aineet, paitsi öljy ja juusto. Jatka
  24. lisäämällä öljyä vähin erin ohuena nauhana, kunnes kastikkeesta tulee
  25. tasaista ja kuohkeaa. Tarkista maku.
  26. Voit tarjota kastikkeen ja salaatin erikseen tai keskenään
  27. sekoitettuina. Ripottele katkarapu-caesarsalaatin pinnalle lopuksi
  28. leipäkuutiot ja parmesaanilastuja.

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit