Mainokset

Aasialainen pyttipannu resepti

Mainokset

Aasialainen pyttipannu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Aasialainen pyttipannu
  3. 4 annosta
  4. 2 dl täysjyväriisiä
  5. 2 rkl rypsiöljyä
  6. 1 dl sipulia
  7. ½ kpl kiinankaalia
  8. ½ dl herneitä (pakaste)
  9. 2 rkl soijakastiketta
  10. 500 g katkarapuja (pakaste)
  11. Voit käyttää ruokaan edellisen päivän aterialta jäänyttä keitettyä
  12. riisiä tai keitä kaksi desilitraa pitkäjyväistä riisiä pakkauksen
  13. ohjeen mukaan.
  14. Pari tippaa sitruunamehua keitinveteen tekee tavallisesta riisistä
  15. puhtaan valkoista.
  16. Kumoa kypsä riisi siivilään ja jäähdytä se juoksevan kylmän veden alla.
  17. Nosta siivilä kulhon päälle ja pane kulho jääkaappiin odottamaan.
  18. Pilko kasvikset. Kuori sipuli ja leikkaa se pitkiksi suikaleiksi.
  19. Suikaloi myös huuhdeltu kiinankaali. Sipulinhajun saat pois käsistä ja
  20. leikkuulaudasta sitruunanmehulla ja kylmällä vedellä huuhdellen.
  21. Kuumenna öljy wokpannussa tai isossa paistinpannussa. Lisää sekaan
  22. sipulisuikaleet ja kääntele niitä, kunnes ne ovat läpikuultavia.
  23. Sekoittele kiinankaalisuikaleet sipulin joukkoon. Paista seosta
  24. käännellen noin kolmen minuutin ajan. Lisää riisi ja kun se on
  25. kuumentunut, sulatetut herneet ja soijakastike. Paista edelleen pari
  26. kolme minuuttia, kunnes kiinankaali on sopivasti pehmennyt. Kääntele
  27. lopuksi mukaan katkaravut. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa,
  28. chilipippuria, inkivääriä ja korianteria.
  29. Tarjoile paistettujen kananmunien, makean chilikastikkeen ja
  30. soijakastikkeen kanssa.

Kuva galleriasta

kana_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit