Mainokset

Ainolan aprikoositäytekakku resepti

Mainokset

Ainolan aprikoositäytekakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. 15 annosta
  4. 4 kpl munaa
  5. 2 dl sokeria
  6. 1 dl perunajauhoja
  7. 1 dl vehnäjauhoja
  8. 3 rkl kaakaojauhetta
  9. 2 tl vaniljasokeria
  10. 1 tl leivinjauhetta
  11. Kostutus
  12. 1½ dl mehujuomaa
  13. 2 rkl likööriä (vanilja)
  14. Täyte
  15. 2 dl kuohukermaa
  16. 1 rkl tomusokeria
  17. 1 tl vaniljasokeria
  18. 2 dl lakkahilloa
  19. Pinnalle
  20. 3 dl kuohukermaa
  21. 1 rkl tomusokeria
  22. 1 tl vaniljasokeria
  23. 240 g aprikooseja
  24. 1 dl lakkoja
  25. 2 dl vettä
  26. 1 dl hyytelösokeria
  27. Valmista kakkupohja tarjoamista edeltävänä päivänä. Voitele ja
  28. korppujauhota kakkuvuoka. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Sekoita
  29. perunajauhot, vehnäjauhot, kaakao, leivinjauhe ja vanilijasokeri
  30. keskenään.
  31. Vaahdota huoneenlämpöiset kanamunat ja sokeri. Lisää kuivat aineet
  32. siivilän läpi seuloen varovasti sekoittaen munavaahtoon. Kaada taikina
  33. vuokaan ja paista 200-asteiseksi uunissa noin 20 minuuttia, kunnes
  34. taikina ei tikulla kokeiltaessa tartu. Kumoa kakku ja anna jäähtyä
  35. seuraavaan päivään.
  36. Jaa kakku kolmeksi levyksi. Kostuta mehulla ja liköörillä. Vaahdota 5
  37. dl kermaa, mausta se tomusokerilla ja vanilijalla. Levitä hilloa ja
  38. kermavaahtoa täytteeksi. Säästä loppu kermavaahto koristeluun. Kokoa
  39. kakku.
  40. Levitä kakun pinnalle ohut kerros kermavaahtoa. Peitä pinta
  41. aprikooseilla ja lakoilla. Kiehauta vesi ja sekoita hyytelösokeri
  42. joukkoon. Kaada kuuma liemi hitaasti kakun päälle. Pursota loppu
  43. kermavaahto kakun reunoille.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit