Mainokset

Alkuruoka Lohi-avokadotornit resepti

Mainokset

Alkuruoka Lohi-avokadotornit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. Lohi-avokadotornit
  4. 4 annosta
  5. Pohja
  6. 2 kpl avokadoa
  7. 2 rkl sitruunamehua
  8. Täyte
  9. 2 kpl liivatelehteä
  10. 100 g tuorejuustoa (kylmäsavaulohi)
  11. 1 dl kuohukermaa
  12. 100 g kylmäsavustettua kirjolohta
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. ¼ dl sitruunamehua
  15. Pinnalle
  16. 4 kpl kylmäsavustettua kirjolohta
  17. 50 g salaattisekoitusta
  18. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuoret. Leikkaa avokadot kuutioiksi
  19. ja pirskottele päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi.
  20. Kokoa alkupalat stanssien (Ø noin 7 cm) avulla alkupalalautasille tai
  21. lado ainekset juomalaseihin. Pane avokadopalat pohjalle.
  22. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä.
  23. Vaahdota tuorejuusto ja kerma sähkövatkaimella. Lisää joukkoon
  24. kuutioitu lohi ja pippuri.
  25. Purista liivatteista vesi pois ja liuota lehdet kuumennettuun mehuun.
  26. Kaada hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana juustomassaan ja
  27. sekoita tasaiseksi. Levitä täyte avokadojen päälle vuokiin. Anna hyytyä
  28. jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
  29. Koristele tornit lohiviipaleilla ja salaattisekoituksella.
  30. Nauti lohi-avokadotornit alkupalana tuoreen ruisleivän kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit