Mainokset

Anjeerot eli somalialaiset letut resepti

Mainokset

Anjeerot eli somalialaiset letut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Anjeerot eli somalialaiset letut
  4. 12 kpl
  5. 1 dl maissijauhoja
  6. 5 dl vettä
  7. 3 rkl sokeria
  8. 25 g hiivaa
  9. 1 tl suolaa
  10. 3 dl vehnäjauhoja
  11. Sekoita hiiva haaleaan veteen. Lisää jauhot, sokeri ja suola ja sekoita
  12. hyvin.
  13. Pane kulho peitettynä sivuun noin puoleksi tunniksi ja paista
  14. taikinasta pinnoitetulla pannulla kookkaita lettuja. Somaliassa
  15. paistamiseen käytetään erityistä valurautaista anjeeropannua.
  16. Peitä pannu kannella, kunnes pinta ruskistuu. Nauti hunajan, hillon,
  17. pinaatti-tomaattimuhennoksen tai lihakastikkeen ja salaatin kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

tomaattikeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit