Mainokset

Anjovis-avokadojäädyke resepti

Mainokset

Anjovis-avokadojäädyke resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Anjovis-avokadojäädyke
  4. 3 annosta
  5. 2 kpl avokadoa
  6. 2 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
  7. ½ dl ruohosipulia (silputtuna)
  8. 65 g anjovista
  9. Koristeluun
  10. ½ dl ruohosipulia
  11. Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kulhoon tai
  12. tehosekoittimeen. Säilytä avokadoveneet tarjoiluun. Pane
  13. tehosekoittimeen ruokajogurtti, ruohosipulisilppu ja valutettu anjovis
  14. ja pyöräytä tasainen seos. Nosta pakastimesta jäähdytyslevy
  15. jäätelökoneen pohjalle ja sen päälle sekoitin. Käynnistä laite ja kaada
  16. anjovisseos pohjalle. Jäätyminen pehmeäksi jäädykkeeksi kestää noin 20
  17. minuuttia.
  18. Tarjoile avokadoveneistä tai lasikulhoista. Kyytipojaksi sopii
  19. huurteinen olut ja maukas ruisleipä.

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit