Mainokset

Ankanrinta Liekitetyt ankanrinnat resepti

Mainokset

Ankanrinta Liekitetyt ankanrinnat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Liekitetyt ankanrinnat
  3. 4 annosta
  4. 600 g ankanrintaa
  5. 4 rkl konjakkia
  6. Kastike
  7. 2 dl kanalientä
  8. 1 tl viherpippuria
  9. 1 rkl hunajaa
  10. 1 rkl sinappia
  11. ¼ tl suolaa
  12. 30 g voita
  13. Leikkaa rintafileisiin ristiviillot. Paista ankanrintoja ensin
  14. nahkapuolelta 68 minuuttia, sitten nahattomalta puolelta noin 4
  15. minuuttia (saa jäädä kypsyysasteeltaan roseeksi).
  16. Nosta paistinpannu pois lieden päältä. Valuta irronnut rasva toiseen
  17. astiaan myöhemmin käytettäväksi.
  18. Kaada konjakkia lasista (huom. ei pullosta) tasaisesti pannulle. Sytytä
  19. alkoholi varovasti pannun reunalta, tulitikulla tai takkatikulla. Anna
  20. liekkien palaa loppuun. Nosta sitten ankat kuumalle vadille pariksi
  21. minuutiksi odottamaan leikkaamista.
  22. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää kanaliemi. Anna kiehahtaa. Lisää
  23. rouhitut viherpippurit, hunaja ja sinappi. Anna kastikkeen kiehua
  24. hetken aikaa välillä sekoittaen. Kiillota kastike lopuksi
  25. voinokareella.
  26. Paloittele ankanrinnat noin kolmeen osaan. Tarjoa liekitetyt
  27. ankanrinnat haudutetun hapankaalin ja viherpippurikastikkeen kera.

Kuva galleriasta

leikkele_lihat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit