Mainokset

Appelsiinimarinoitu ankanrinta resepti

Mainokset

Appelsiinimarinoitu ankanrinta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 20 min
  3. Appelsiinimarinoitu ankanrinta
  4. 4 annosta
  5. 400 g ankanrintaa
  6. 2 dl appelsiinitäysmehua
  7. ¼ tl suolaa
  8. ¼ tl mustapippuria
  9. Pane ankanrintapalat astiaan ja kaada mehu päälle. Anna maustua
  10. huoneenlämmössä 3060 minuuttia.
  11. Kuivaa ankanrinnan pinta ja nosta lihat kuumaan paistinpannuun
  12. nahkapuoli alaspäin. Ruskista molemmat puolet ja nosta ankanrinnat
  13. alumiinifolioon päälle. Kääri paketiksi ja kypsennä 175 asteessa 1518
  14. minuutiksi. Kypsennysaika riippuu ankanrintojen koosta.
  15. Ota paketti uunista ja anna rauhoittua ennen leikkaamista. Poista nahka
  16. ja leikkaa liha vinottain viipaleiksi. Tarjoa kookos-inkiväärikasvisten
  17. kanssa.

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit