Mainokset

Aprikoosi-toscapiirakka

Mainokset

Aprikoosi-toscapiirakka
 
Aineosat
  • vehnäjauhoja
  • maitoa
  • 1 dl sokeria
  • (420/235 g) säilykeaprikoosinpuolikkaita
  • 100 g mantelilastuja
  • 100 g margariinia
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 100 g sulatettua margariinia
  • vehnnäjauhoja
  • 1 ,5 tl leivinjauhetta
  • 3 kananmunaa
Ohjeet
  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi vuorotellen vaahtoon sulatetun rasvan kanssa. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle noin 25 x32 cm:n kokoiselle pienelle uunipellille tai -vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 20 minuuttia.Ota pohja uunista ja nosta lämpötila 225 asteeseen. Valuta aprikoosit. Kiehauta sekoittaen kuorrutuksen aineet. Levitä aprikoosit kakun päälle ja peitä kuorrutuksella. Paista piirakkaa noin 10 minuuttia tai kunnes pinta saa väriä. Nosta jäähtymään ja leikkaa annospaloiksi.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit