Mainokset

Aprikoosivaahto

Mainokset

Aprikoosivaahto
 
Aineosat
  • 4 - 5 rkl mantelilastuja
  • 200 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
  • 3 rkl sitruunamehua
  • sokeria
  • 2 dl kevytvispikermaa
  • liivatelehteä
  • kuivattuja pehmeitä aprikooseja
  • sitruunan kuori
Ohjeet
  1. Hienonna aprikoosit tehosekoittimella karkeaksi soseeksi. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Pehmennä tuorejuusto kulhossa ja lisää aprikoosisose, huolellisesti pestyn sitruunan raastettu kuori sekä sokeri. Kuumenna kattilassa sitruunamehu ja liuota puristetut liivatteet mehuun. Anna jäähtyä hetken ja lisää liivateliemi varovasti sekoittaen juustoseokseen. Lisää lopuksi sekoittaen vaahdotettu kerma. Pursota tai lusikoi seos annosmaljoihin ja anna hyytyä kylmässä muutaman tunnin ajan. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi ja ripottele annosmaljojen pinnalle.

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit