Mainokset

Arjen jauhelihakeitto

Mainokset

Arjen jauhelihakeitto
 
Aineosat
  • 3 rkl tomaattisosetta
  • tarvittaessa suolaa
  • 100 g lanttua
  • 400 g jauhelihaa
  • mustapippuria
  • 400 g perunoita
  • 100 g (kevyt) sulatejuustoa
  • hienonnettua persiljaa
  • pala purjoa
  • lihalientä
  • 1 sipuli
  • 150 g porkkanaa
Ohjeet
  1. Kuori ja hienonna sipuli, kuori porkkanat, lanttu ja perunat ja leikkaa ne suikaleiksi tai ohuiksi viipaleiksi. Ruskista jauheliha kattilassa ilman rasvaa. Lisää sipuli ja kypsennä vielä hetki. Sekoita joukkoon tomaattisose ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää porkkanat ja lantut ja keitä 10–15 minuuttia. Lisää perunat ja kypsennä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Sekoita joukkoon juusto nokareina sekä purjorenkaat. Kuumenna ja tarkista maku ja lisää hienonnettu persilja.

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit