Mainokset

Aromikas makkarakeitto

Mainokset

Aromikas makkarakeitto
 
Aineosat
  • 2 lihaliemikuutiota
  • vettä
  • 300 g ruokamakkaraa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • valkosipulin kynttä
  • rouhittua mustapippuria
  • tomaattipyreetä
  • öljyä
  • 6 keskikokoista perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 2 sipulia
Ohjeet
  1. Kuori sipulit ja leikkaa ne viipaleiksi. Paahda sipuleita öljyssä teflonpohjaisessa kattilassa, kunnes ne muuttuvat kauniin kullanruskeiksi. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, paprikajauhe ja tomaattipyree. Kuori perunat ja porkkanat ja viipaloi ne. Lisää kattilaan juurekset, vesi ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Kuori ja kuutioi makkara. Lisääpalat kattilaan jakiehauta.Mausta rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit