Mainokset

Artisokkapasta resepti

Mainokset

Artisokkapasta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Artisokkapasta
  4. 6 annosta
  5. 300 g pastaa
  6. 280 g artisokansydämiä
  7. 1 rkl voita
  8. 1 rkl oliiviöljyä
  9. 2 kpl salottisipulia
  10. 2 kpl laakerinlehteä
  11. ½ dl rusinoita
  12. ½ dl pinjansiemeniä
  13. 1½ dl kuivaa valkoviiniä
  14. ½ dl sitruunamehua
  15. ½ kpl kasvisliemikuutiota
  16. 2 dl kuohukermaa
  17. 2 dl tuoretta minttua
  18. ½ tl merisuolaa
  19. ½ tl mustapippuria
  20. Tarjoiluun
  21. 50 g parmesaanijuustoa (raastettuna)
  22. Valuta artisokan sydämet. Leikkaa sipulit viipaleiksi.
  23. Kuumenna voi-öljyseos kasarissa. Lisää pannulle sipuliviipaleet ja
  24. laakerinlehdet ja anna niiden pehmetä hetki.
  25. Lisää rusinat ja pinjansiemenet ja jatka kuullottamista vielä muutama
  26. minuutti.
  27. Kaada joukkoon viini ja sitruunamehu ja murenna joukkoon
  28. kasvisliemikuutiopala. Hauduta, kunnes puolet nesteestä on haihtunut.
  29. Poista laakerinlehdet kastikkeesta.
  30. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  31. Pilko artisokan sydämet. Lisää ne ja kerma kastikkeeseen. Anna
  32. kastikkeen hautua sen aikaa, kun pasta kiehuu. Mausta kastike
  33. silputulla mintulla, suolalla ja pippurilla.
  34. Siivilöi ja valuta pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoa
  35. parmesaaniraasteen kera.

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit