Mainokset

Avokadokeitto

Mainokset

Avokadokeitto
 
Aineosat
  • 1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja
  • vettä
  • 2 limetin mehua
  • rypsiöljyä
  • 1 prk (150 g) ranskankermaa
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1 kanaliemikuutio
  • 3 avokadoa
  • valkosipulinkynttä
Ohjeet
  1. Sulata katkaravut ja valuta neste pois. Halkaise avokadot ja poista kivet. Koverra lusikalla hedelmälihat kuorista. Pirskota avokadopalojen päälle yhden limetin mehu. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy ja lisää joukkoon valkosipulit. Lisää kattilaan avokadot ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää joukkoon ranskankerma ja soseuta keitto tasaiseksi. Purista keiton joukkoon limetin mehu. Kuumenna keitto ja tarjoile katkarapujen kanssa.

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit