Mainokset

Banaani-puolukkakääretorttu

Mainokset

Banaani-puolukkakääretorttu
 
Aineosat
  • 4 kananmunaa
  • 1 ,5 dl sokeria
  • 1 dl ruisjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 prk (150 g) banaanirahkaa
  • perunajauhoja
  • 1 banaani
  • 1 dl puolukoita
Ohjeet
  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan. Sekoita varovasti nostellen tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista kääretorttupohja 225-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.Kumoa kypsä pohja puhtaalle leivinpaperiarkille. Poista päällimmäinen leivinpaperi. Levitä jäähtyneelle torttupohjalle rahka ja viipaloi päälle ohuita banaaniviipaleita. Ripottele päälle puolukat.Rullaa kääröksi jättäen sauma alaspäin. Anna kääretortun olla jääkaapissa leivinpaperiin kiedottuna muutaman tunti ennen tarjoilua.

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit