Mainokset

Banoffee

Mainokset

Banoffee
 
Aineosat
  • 50 g sulatettua voita tai margariinia
  • 1 - 2 rkl sokeria
  • 2 ,5 dl vispikermaa
  • Bastogne Kandisokerikeksejä
  • vaniljasokeria tai vaniljatangon siemeniä
  • 1 Kandisokerikeksi murustettuna
  • 2 banaania viipaleina
  • 1 prk makeutettua kondensoitua maitoa
Ohjeet
  1. Murusta keksit (säästä hieman muruja koristeluun).Lisää joukkoon sulatettu voi tai margariini ja sekoita ainekset tasaiseksi. Vuoraa halkaisijaltaan 20 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohja leivinpaperiympyrällä tai laita pelkät vuoan reunat suoraan tarjoiluvadille. Ripottele keksinmurut vuoan pohjalle ja painele tasaiseksi. Laita halutessasi hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Laita makeutettu kondensoitu maito isoon kulhoon ja lämmitä mikroaaltouunissa puoliteholla minuutti kerrallaan noin 5-6 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes se sakenee. Levitä kondensoitu maito keksipohjan päälle. Viipaloi päälle toinen banaani. Vaahdota kerma ja mausta vaniljalla ja sokerilla. Levitä kerma banaaniviipaleiden päälle ilmavasti. Irrota banoffee vuoasta veitsellä pyöräyttäen. Nosta vuoan reunat pois. Viipaloi päälle toinen banaani ja ripottele päälle keksinmuruja. Laita tarjolle!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistettu_possu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit