Mainokset

Bataattilohkot ja feta-jogurttidippi

Mainokset

Bataattilohkot ja feta-jogurttidippi
 
Aineosat
  • rypsiöljyä
  • 2 rkl silputtua tuoretta timjamia tai (1 tl kuivattua)
  • 1 kg bataattia
  • 2 dl turkkilaista- tai kreikkalaista jogurttia (rasvaa 10 %)
  • tuore punainen chilipalko silputtuna
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 ,5 tl suolaa
  • 100 g fetajuustoa (salaattijuustoa)
  • 1 tl sokeria
Ohjeet
  1. Kuori bataatti ja leikkaa se melko kapeiksi lohkoiksi. Nosta bataattilohkot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai laakeaan uunivuokaan. Mausta bataattilohkot suolalla, sokerilla, chilillä ja öljyllä.Kypsennä bataattilohkot 225-asteisen uunin ylätasolla kauniin värisiksi ja kypsiksi, 25–30 minuuttia.Valmista juuresten kypsyessä dippi. Sekoita jogurtti ja haarukalla murennettu juusto. Mausta timjamilla ja mustapippurilla.Tarjoa bataattilohkot dipin ja runsaan vihersalaatin kanssa.

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit