Mainokset

Bebe-leivokset

Mainokset

Bebe-leivokset
 
Aineosat
  • nonparelleja
  • vettä
  • 1 dl tomusokeria
  • vehnäjauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl sokeria
  • 1 ,5 dl ruokakermaa
  • 100 g voita
  • maissitärkkelystä
  • leivinjauhetta
  • 200 g leivontamargariinia
Ohjeet
  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele kevyesti matalat leivosvuoat. Nosta ne pellille.Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää sekoittaen jauhot, joihin olet lisännyt leivinjauheen.Tee taikinasta tanko ja jaa se tasakokoisiksi paloiksi. Painele palat peukalolla leivosvuokien pohjalle ja reunoille.Kypsennä leivoksia uunin keskellä noin 10 minuuttia, jäähdytä ja irrota varoen kumoamalla leivos kerrallaan käteen vuokaa puristaen.Kuumenna kattilassa ruokakerma, maissitärkkelys ja sokeri. Sekoita, kunnes seos sakenee. Lisää vaniljasokeri ja jatka sekoittamista jäähdyttäen.Lisää kiisselin sekaan vähitellen voi.Levitä kiisseli leivosten kuoppiin täytteeksi.Sekoita tomusokeri ja vesi paksuksi tahnaksi ja värjää mieleiseksesi. Levitä sokerivesikuorrute leivosten päälle ja ripottele nonparelleja keskelle. Tarjoa pian.

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit