Mainokset

Blinit Kasvisblinit ja limettilohi resepti

Mainokset

Blinit Kasvisblinit ja limettilohi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Kasvisblinit ja limettilohi
  4. 8 annosta
  5. 1½ dl tattarijauhoja
  6. ¾ tl suolaa
  7. ¾ tl sokeria
  8. 2 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
  9. ½ kpl kuivahiivapussia
  10. 1 kpl munaa
  11. 1 rkl rypsiöljyä
  12. 50 g kesäkurpitsaa (raastettuna)
  13. ½ dl sipulia (kuutioituna)
  14. 1 dl kevytmaitoa
  15. 1 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  16. Tarjoiluun
  17. 200 g graavilohta
  18. ½ kpl limettiä
  19. 100 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  20. ½ dl tuoreyrttiseosta
  21. Mittaa jauhot, suola ja sokeri kulhoon. Sekoita kädenlämpöinen jogurtti
  22. ja murennettu hiiva ja lisää seos hyvin sekoittaen kulhoon. Erota
  23. keltuainen ja valkuainen. Lisää keltuainen taikinaan. Peitä kulho
  24. liinalla ja anna taikinan kuplia 3060 minuuttia.
  25. Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää kesäkurpitsaraaste ja
  26. sipulikuutiot pannuun. Anna kasvisten pehmitä miedolla lämmöllä,
  27. silloin tällöin sekoitellen. Jäähdytä.
  28. Lisää kiehuva maito, rasva ja kasvikset taikinaan. Vatkaa valkuainen
  29. kovaksi vaahdoksi ja kääntele se blinitaikinaan. Paista blinit blini-
  30. tai ohukaispannussa.
  31. Tarjoa kasvisblinit limettimehulla valellun lohen, vaahdotetun
  32. ranskankerman ja tuoreyrttisilpun kanssa. Nauti juomana olutta.

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit